HEY THERE BLOND GIRL

TTjollahopp ! Jag är halvblond och har börjat på steg ett nu. Första färgningen alltså. Inte så bra nu i början men det fixar till sig och hade faktiskt ingen bra bild på det heller, så jag återkommer med bättre reslutat på hur det blir typ imorgon...

WILDFOX

godnatt  ♥

ÄNNU MERA GLASS

Varit ute och gått med Matilda, stannade till på PG's och åt lite glass. Vad ovanligt. Min tredje glass idag ....... Nu sitter Kalle hos mig, en bra kille det där. Imorgon, väntar jobb och sen ska jag göra en sak som jag avslöjar imorgonkväll, EHEE. Hörs, puss!

REA I BUTIKERNA JUST NU

GINA TRICOT
H&M
TOP SHOP

GLASS I STORA LASS

Jag heter Nina och jag fotar mig med en glass i hammocken. Lyssnar på Dessies låt - watcha got, som jag kan hela texten till. Har även visat Mange låten för mina föräldrar, så nu springer mamma runt och sjunger " Mange Mange ".
-
Kom hem för en stund sen efter en lång dag på jobbet. Ni kan inte ana hur jääääkla varmt  det är och jobba i denna värmen. Man bara svettas, dör av värme så man måste dricka hela tiden så man blir kissi, men vi kan ju se det positivt att man får vara ute och inte sitta inne och fisa. I HEELGEN tar jag bussen till Ystad, bofäster mig där över helgen hehe. Åh jag älskar den staden, så himla mysig! Stranden, stan, folket, precis allting. Ska lätt flytta dit när jag blir stor, EHEE. Ne, jag vet inte vad jag ska skriva nu. Får väl ta att äta upp min klass innan det blivit en milkshake, hörs sen! Puss

LOVE

Får vara mitt blogg inlägg för dagen, eller ja kvällen. Skriver mer imorgon, puss

SOM SAGT, VÄRLDSSÄMST PÅ ATT BLOGGA

Kan ju börja med att säga att jag fattar inte hur jag alltid lyckas skita ner mina skor sådär .. Så in med dom i tvättmaskinen igen med lite klorin så blir dom som nya. Påtal om nytt så har jag en sjuk shopping abstinens, har tjatat på mamma i år nu att vi ska shoppa .. jag och mina jävla shopping, asnice att läsa om varje dag. not.
.
Ne jag har verkligen ingenting att blogga om nu förtiden. Mina dagar är det samma. Går upp nio, går i skolan, börjar jobba halv ett, slutar fyra och sen sticker jag till kompisar. För övrigt sitter jag och fillurar vid facebook och har inte ett liv överhuvudtaget. HÄR VAR VI POSITIVA IDAG HEEEE HEE .. Puss

MIN MIDSOMMAR

Min midsommar i bilder, och vi är så jätte seriösa på alla bilder hehe! Var även på Eket igår, gud så roligt tills det gick överstyr. Har trillat och slagit armen så här går jag med bandage och ser dum ut. Åhh känns som jag glömt allt det roliga har allt negativt i huvudet. Men till det roliga då, dansa så vi sprack, sjunga så högt vi kan, träffat en massa gamla kompisar, galna tjejer åhh. Jag älskar mkt folk, alltså typ på dansställen. Fastnade även med mitt hår i en killes skjorta så där stod vi och drog .. och jag vet inte hur många gånger jag knöt mina skor, såklart mitt på dansgolvet. Sjukt smart! Pekat på Jasses blåaskor när pedalens pågar spela och ja .. Det var nog det jag kan komma på nu. Helt underbart, PUSS

GLAD MIDSOMMAR

Kransen är på och klänningen likaså. Haha ne gud vad fult att det rimmade. Halv sex går bilen ut till Vollsjö. Ha en trevlig kväll och ät massa jordgubbar, ni kan äta lite för mig också. Puss på er!

LITE ROLIG OCH ONÖDIG FAKTA

Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.

En snigel kan sova i tre år.

Inget ord i det engelska språket rimmar med ”month”.

Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att
växa.

Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.

En struts öga är större än dess hjärna.

Kackerlackan har en otrolig överlevnadsförmåga. Även om den mister huvudet kan den leva i flera veckor – tills den dör av svält.

En krokodil kan inte sticka ut tungan.

Serien Kalle Anka var en gång i tiden förbjuden i Finland på grund av att han inte har några byxor.

Varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor.

Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.

Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.

Guinness Rekordbok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.

Det var en dansk som uppfann inbrottsalarmet, men tyvärr blev det stulet innan han hann ta patent på det.

I vartenda avsnitt av TV-serien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.

Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram – utan vilopauser.

Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta. De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.

Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.

Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.

Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.

En loppa kan hoppa 350 gånger sin egen kroppslängd. Det motsvarar gott och väl att en människa skulle hoppa över ett par fotbollsplaner på längden.


BLUE DRESS

Nu har jag ju gått och köpt midsommarklänning, utan att ens veta vart jag ska. För ingen har fest, alla är helt off och döda. Och jag lovar att detta är det sämsta jävla sommarlovet ever. Kolla vädret, det är förfasen höstväder. För att göra allting lite bättre hoppas jag på en sjudundrans bra kväll på lördag, EKET ! Fint väder, fint folk och BRA musik på kvällen osv. Det kommer bli super!

22 JUNI

Mest för att jag inte hade en bättre bild än denna just nu. Skolan och jobb har stått på schemat idag, har även förnyat mig lite med en midsommarklänning från Unos. Jag måste säga, att jag tycker att det ska öppna någon annan affär i Sjöbo, för snart har jag prövat vart ända plagg där. Blev en blå klänning med lite blommor där uppe, ska även handla en tröja imorgon som jag besämt mig för att köpa. Denna shopping .. Har ätit mozarella något på pgs med Emil och Matilda, färgat håret på Emil, ätit varma mackor osv. NE .. nu ska jag hänga upp mina blöta kläder på tork och lägga mig i sängen. Eller först ska jag nog äta upp jordgubbstårtan som stod i kylen och vänta på mig nu när jag kom hem.

SJUK

Har varit hemma i två dagar men kör på imorgon igen. Bloggar mer imorgon. Puss

MUMMAAAAA

Efter en tugga: SHIT JAG SKULLE JAG FOTA MATEN! " hej jag heter nina och fotar vad jag äter " hehe ..
Kidnappade Minna på busstationen, ögonbindel - CHECK ! Tror nog att vi hörde hela tiden att vi var dödens för att vi gjorde så, vad som skulle hända och varför. Minna var helt uppstirrad, ni skulle sett henne reaktioner. Armbågade Mia lite i sidan så att hon satt kvar, så hon inte satt där själv på bussen med en ögonbindel. På stationen i Ystad väntade hennes pojkvän Henrik som hon inte träffat på aslänge eftersom hon varit utomlands och kom hem idag. Ingen aning om vart hon var och att han var med begav vi oss till Bröderna M där vi skulle äta. Såfort vi sa att där kom en liten kant stannade Minna och tog upp benet som om det var värsta berget hon skulle bestiga. Gick och satt oss vid ett bord, Minna hade fortfarande ögonbindel och visste inte alls vart vi var. När vi alla hade satt oss vid bordet fick hon ta av ögonbindel och såg att Henrik var där och hoppade över honom. Över gulligt!
.
Har pratat om allt skit som man kan prata om och kom fram till att vi ska till Liseberg, Siesta nästa år, kötta på eket i helgen och massa andra skojiga saker! Pratat om minnen och alla roliga fester. Fula och snygga personer. Jag har haft så sjukt roligt!
.
The moment .. jag och Mia hade då inte kollat upp bussar och bad Henrik kolla, så gick där en om fem minuter och vi satt fortfarande kvar och snacka med filtar om oss. Så in snabbt som fasen och betala, springa som idioter, som inte gick så bra eftersom Mias skor hördes över hela staden som en klantig anka typ, så vi dog av skratt. Dock missa vi bussen med två minuter men som tur va hade vi lille Marcus och Mathias som hämtade. Tack för skjutsen Marcus körarN Andersson.
.
Nu har jag skrivit en hel bibel om min dag och hoppas Mia är nöjd eftersom hon tyckte jag alltid skriver så kortfattat. Jag ska lägga mig nu och imorgon väntar skola och sommarjobb. ÅHHHHHHHHHHHH. Godnatt, puss!

YSTAD

Drar till Ystad och käkar med ett par kompisar på Bröderna M. Mysigt! Puss

.

jag är inte på topp just nu . Hörs

GIVE ME

Jag skulle kunna döda för detta ursnygga linnet! ÅHHHH. Måste ha det och jag ska köpa det så är det bara!! Har gått i skolan och jobbat hela dagen. Slöat lite vid datan och försökt äta taco. Hade en måilla känsla så fick kanske inte ner så mycket. Ne inte ens taco. Nu gör jag något jag älskar. Lyssnar på gammal musik och sjunger så högt jag kan. Puss

BLUE GREEN PINK YELLOW

Klassträffen börja precis på 5an, when i look at you på högsta volym, facebook i högstahugg, pyjamas på och det känns som jag kommer somna tidigt ikväll. Asnice.

A DREAM TO ME


FRÅGOR

Anonym: Vilka mer går i sommarskolan?
och vad är det du jobbar som? :)
Svar: De är ju folk som behöver de, jag tänker inte nämna några namn faktiskt :) Men det är ju alla grundskolor här från sjöbo. Färsinga, emanuel och sandbäck. Och jag jobbar på LENY. Fastighetsföretag, man sköter om lägenheter och så. Så jag rensar rabatter, målar osv.

TOPSHOP FÖR HELA SLANTEN


Som vanligt har detta inlägget tagit tusen år att skriva eftersom jag gör så mycket annat under tiden. Så, nu sitter jag fast här på bloggen har jag besämt att skriva klart inlägget utan att göra annat. Dock älskade jag dessa kläderna från Topshop. Det blåa linnet hade ju varit skit snyggt med ett par short med en fin solbränna tillexempel. Nog om kläder. Idag har jag jobbat, jag är helt död. Så förtillfälligt ligger jag i sängen och väntar på att pappa ska sörva mig med lite pytt i panna. Ikväll ska jag ligga som en sten i sängen och äta popcorn. Puss

JOBBA JOBBA JOBBA

Hej allihopa, nina-den-dåligaste-i-världen-på-att-blogga här. Men jag kan ju säga faktiskt att jag har väldigt mycket att göra om dagarna. Jobbar från sju till fyra, efter är med kompis. Det lät kanke inte jätte mycket .. men ändå. Gillar tanter som ger en daimchoklad och ogillar gubbar som tutar när man arbetar vid vägen. Men, jag tar dagarna som de kommer och försöker tänka på lönen som jag får. PÅ fredag börjar sommarskolan och jag längtar inte ett dugg dit. Nu ska jag ta och sova för ska upp sex imorgon. Ska försöka blogga så fort jag har tid. PUSS OCH KRAM

NINAÄRVARM.SE

Min status säger allt ..

HEJ HOPP OCH SÅ GLÖMDE JAG DET

Har haft så mycket att göra sen jag kom hem känns det som, så jag glömde helt bort bloggen. Men iaf, i ystad har jag träffat Johanna och Jonathan + hans vänner. Kollat på amerikansk fotboll som jag inte fattade ett skit av som jag ändå satt och tittade på i 2 och en halv timme. Fick sitta där och se söt ut och klappa när det andra klappa. Dock lite synd om Jonathan som fick springa fram och tillbaka efter domaren eftersom han var bollkalle. EfterförljarN. Så det var väl lite såhär kortfattat av de två dagarna. Åh så torr humor, jag pallar inte. Och: jag pallar inte, är det nya som jag absolut inte kan sluta säda. Imorgon - SOMMARJOBB, tummen ner. Har inte så stor lust att gå upp klockan 6 .. Så, jag får väl ta och hoppa in i duschen nu och försöka sova. Puss

SNABB UPPDATERING

Haft det underbart i Ystad! Ska fixa lite saker här hemma nu, tänkte bara säga att jag var hemma lite sådär snabbt. Bloggar sen. Puss

SKOLAVSLUTNING

Elias och hampus
Anton, Zack och Hampus
Hampus och jag. Shit vad hampus var fotoglad !
Sanna
Glad tjej!
bästavän
Det var allt jag orkade lägga in nu. Ska till ystad nu! Puss

SKOLAVSLUTNING


Söta cheyor. Kommer fler bilder sen från avslutningen för nu sticker jag på fest! Jag mår bra. PUSS

SOLNEDGÅNG, VACKERT

Statusuppdatering : DANZA KUDURO - PÅ, MAJA - ÄR HÄR, SOMMARLOV - IMORGOOOOON, DONKEN - VAR RÄTT SÅ GOTT, JAG ÄR - PÅ TOPP OCH INTE ETT DUGG TRÖTT ! Jaaa jag vet att det kanske lät lite fjortis kanske, men jag bryr mig inte så mycket just nuu. godnatt, puss!

FRÅGA

Vart har du hittat denna underbara bikinin :) ?
SVAR: Bikbok! ASSNYGG.

TRE SNYGGINGAR

Modekungen. Sticker och badar hos mysan! Puss

USA

Hur snygg är inte denna bikinin ?  HELT IN LOVE. Märkt att jag är väldigt svag för USA mönstret. Konstigt? Nej inte alls, för det är så sjusatans snyggt! Imorgon är skolavslutning, alltså = sommarlov. Åhh känner riktigt känslan att när man går ut ur kyrkan, fått betygen sen FRIHET. Kan man säga så? Hehe .. Sola, bada, grilla, fint väder. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Bästa tiden på året kommer nu !

MY DRESS


Såå, nu får ni se hela min skolavslutningsklänning hihi. Är skit nöjd med den!

JO MITT BESLUT

Jag ska bli blond. Vill göra en förändring och tycker att det är dags att byta hårfärg. Så trött på det bruna och vet om att det kommer bli slitet men det finns faktiskt hårprodukter osv. Dessutom saknar jag det så fruktansvärt mycket. Vem vet om jag kommer ångra mig, men då finns det faktiskt brun hårfärg. Det var mitt beslut det! Dessutom, hur snyggt är det inte att vara brun och ha blont hår på sommaren? PUSS

NATTI NATT!

imorgon ska jag berätta ett beslut hehe :) eftersom jag ska sova nu .. godnatt!

YES

Jag är nog sämst i världen på att blogga.

MYSAN

love.

CUTE GIRLS ?

Hej allihopa! Är tillbaka i Sverige igen då och har tillbringat min kväll ute på landet. Käkat chips, ätit "god" mat, diskuterat vad sex är. Då jag och My kom fram till att vissa killars insyn till sex är bara för att. Inga känslor. Vad förväntade vi oss? Vi kanske inte ska dra alla över en gräns, så nu säger jag VISSA killar är totally skit stövlar.
Iaf så har kvällen varit skit trevlig och vi har tagit en massa soliga bilder, som får mig att tänka på att det är sommarlov på fredaaaaaag!
.
För tillfälligt kan jag inte sova och sitter uppe. Checkar facebook, kollar bilder, msn. Ja lite sådär allmänt grejs. Det var väl allt jag hade att säga just nu.. puss

PRINCESS

Älskar bilderna. Älskar bakgrunden. Älskar naturen.

MINIGOLF SKILLS

dö myggjävel dö.
Det nya sättet att stå ? ..
Tillbringat hela dagen som sagt på Lalandia, utomhus. Tips: somna inte! Har bränt mina armar bara för att jag somnade på mage. Lyckat! Åkt forsen, kollat på badvakter, ätit pommes, tappat bikinin lite då och då, kanske inte bokstavligt talat men.. Ikväll har vi ätit god mat och spelat minigolf. Åhh vad vi skratta !! Och myggorna skratta dom med, för dom gillade verkligen att vara på oss. Nu: chillar vi.

LÄGET JUST NU ..


GRILLKVÄLL MED FINT FOLK

Såklart en bild med en fulgrimas. Jag kan inte låta bli ! Sticker och grillar nu, och även bada om jag vågar hoppa i det kalla vattnet hehe. Har faktiskt ingen ork till att packa imorgon, så har slängt ner lite skit saker fastän jag vet att jag kommer bli sur och blir sjukt irriterad i Danmark. Tex att jag inte har något att ha på mig och så.. men jag får skylla mig själv dock. Nu är vi lediga i fem jäkla härliga dagar och jag älskar det.
.
Har gråtit som småbarn i skolan idag. Elna ska sluta .. ÅHH! Vår bästa lärare som alltid hjälpt mig. Men jag satsar ändå på MVG och hoppas att nå dit även om vi byter lärare i tre ämnen. Fick också reda på att jag inte får något betyg i matte men jag kämpar mig igenom det och vet om att jag kan jobba upp det till ett g, hih! Nej, jag har egentligen inte tid att stå här och skriva. Fast idag kändes det extra roligt. Kan skriva hur mycket som helst. Vi hörs sen. PUSS

RSS 2.0