I'M BACK IN SWEDEN

Är hemma från 2 dagar i Danmark. Det har varit så sjukt jävla roligt, gud! Nu är jag jätte trött och ska mysa med min älskling som jag saknat, lägger in bilder imorgon. Puss och kram!

TA HAND OM DIG SJÄLV!

Har bara tagit det lugnt idag. Målat naglarna, har precis tagit på ansiktsmask och bara legat i sängen och kollat på Tyra show och Top model, i like! Älskling kommer hit här senare för att vara med mig sista kvällen. Sen imorgon åker jag till Danmark med sötnosen sara och hennes familj, och min familj då förstås, kanonkul! Kommer hem på lördag, så jag blir inte borta så länge. Ska tvätta ansiktet nu, puss och kram!


REGNET DET BARA ÖSER NER


TODAY

Var ju på stranden innan idag, och min sötis hängde med ! Lite tråkigt att det blåste så mycket .. Det blåste så mycket att där var en segelbåt som skulle ut på havet, men dom kom nog inte mer än 100 m innan hela båten blåste omkull, helt sjukt! Ikväll har jag varit med lite folk, egentligen var det chillkrök men det blev inte så mycket av det haha. Nej, nu ska jag gå och lägga mig med min älskling , kramisar

Godmorgon!

Idag står det stranden på schemat. Ska lata  mig hela dagen med min olja. Höhö. Ha det bäst, kramisar


MY DAY


Kaspooor

AJ! Det ser kanske inte att göra så ont ut, men jag kan säga er att det gör det ..

HUNDVAKT!

Ska vara hundvakt idag och imorgon till lilla Kasper. Han är så sjukt söt! Men han vet mig ... Han ahade en sten i munnen så skulle jag ta ut den för han höll på att svälja den och sen tjura han. Så när jag hade prövat ett antal gånger, så bet han mig i fingret. Känns som om jag brutet det + att där är ett sånt skit äckligt sår. Tack Kasper! Du är ju så jävla underbar .. Bilder kommer sen. Kan inte lämna han här ute för då skäller han som en galning, suck .. Kram!

Blommigt

Hittade två söta blommiga klänningar på nelly :)

Godmorgon!

Har varit redan på världens tur idag. Vakna bredvid min babe och såklart ska han jobba, så jag har cyklat i hela byn med en skit tung väska, en tjockis där bak och i stekande värme, döööööö! På vägen stack vi in på anders färghandel och handlade sån olja ni vet, lägger in en bild på det sen :) Men nu ska jag ut och sola, kramisar!

25 juli

Hello! Har faktiskt ingenting att blogga om idag. Har inte hänt något spciellt, myst med älskling hela dagen. Gud vad jag älskar honom! Vet inte om jag ska titta på bio med älskling och hans föräldrar ikväll, vi får se :) Ska fortsätta koll vidare på tv nu. Kram på er !

En liten tur i Sjöbo

Varit ute och gått med Matilda och Maja idag. Inte för det gick så snabbt eftersom Maja fick skoskav , därför har hon bara en sko.. Ni är bäst tjejor!

Hej Emma och Ronja!

Hej! Som vi förstår bor du nära ystad och då kanske du vet om det händer något roligt runt om ystad eller i skåne 24/7 till 29/7? :D Vi är här på semester i en vecka och skulle vilja hitta något roligt att göra och du kanske vet om det händer något skoj? :D svara gärna i din blogg för vi har ingen egen blogg :)
.
Svar: Jag bor rätt nära Ystad ja :) Det har ju nyss varit Ystad kalaset och munkmarknaden i Ystad som är något så där roligt. Men det finns mycket att göra i Ystad! Man kan shoppa på stan, fika på stan. Måste säga att det finns jätte fina fikstället där, stranden är helt underbar och man kan även åka lilla tåget som går runt om i Ystad. Man kan även spela minigolf och kolla på bio. Det finns även en gammal brandbil som åker runt om i Ystad som kostar typ 20 spänn eller något tror jag det är, inte så dyrt + att det är kul, haha! Det är nästan det man gör kanske i sin vanliga stad. Men måste säga att Ystad är en jätte mysig och härlig stad! Det är bara härligt att vara där, tycker jag iaf :) På denna sidan kan ni kolla allt som händer dom dagarna ni är där, http://www.ystad.se/ystadweb.nsf/AllDocuments/A9CF3CF0C4BA4256C1256D7B004C52FF?opendocument&from=2010-07-24&to=2010-07-29&cat=Alla&free= hoppas ni har det bra, kram!
Stranden i ystad (google)

FREDAGSMYS !

Har precis ätit jordgubbar,glass och grädde och nu ska jag lämna datan och mysa med älskling, puss och kram !


Är du en schteeeekare ?

Cicci har legat och göttat sig i hammocken hela kvällen .. hihi, är hon är schtekare ?

Bad bad bad


Bad och grillning

Var hos min farbror igår och badade, samt åt god mat :)
Skulle få en cool bild uppifrån när vi la på bottnen, haha .. lyckat älskling!
HAHA ehm ..

Jordgubbar mmmm ..

Vaknade bredvid min tjockis i morse som skulle upp och jobba. Och han gillar nog snooze- knappen .. Lovar att han snooza den 10 gånger, men det gör inget älsk ;)  Jag och mamma passade på att köra och plocka jordgubbar så kunde vi lämna mathias samtidigt. Efter en halvtimmes jordgubbsplockning gav vi upp eftersom jag inte pallade med min rygg och för där knappt var några jordgubbar. Men vi fick ihop 3,6 kg jordgubbar så det är nice! Idag vet jag inte vad som händer, vi får se! Kram

TACK MAMMA OCH PAPPA!

När jag kom hem stod där en tv i mitt rum, eller först såg inte den så mamma och pappa stod och skrattade åt mig. Sen när jag såg den så gick jag ut till mamma och pappa " där står en tv inne på mitt rum ! " haha , jaja .. Men det är en förtidig julklapp kan man säga :) Men nu ska jag packa upp tv med min älskling , kram

ÄLSKLINGS SAKERNA !

Min älsklings klocka !
Mitt söta nya hello kitty överkast till mitt täcke !
Och till det såklart en super duper söt kudde, hihi !

Inhandlad under dom senaste dagarna


21 juli

Hej alla bloggläsare :) ! Ännu en varm dag idag, helt underbart fast ändå inte. Har varit på bo ohlsson idag med familjen. Det blev inshoppat 2 ramar, klämmor och ett hello kitty sänglakan, gulligt and i love it ! Kommer bilder ikväll på allting + kläderna från igår! Har varit hos Maja också en runda och så gick vi lite i byn och kollade i affärer, handlade då en fotlänk, billig och söt! Ikväll vet jag inte vad som händer, kan förmodligen inte göra så värst mycket eftersom jag har skit ont i ryggen. Kan knappt gå, kan inte sitta utan att det gör ont. Till och med när jag ligger ner gör det ont .. Åh ! Fan. Men det löser sig nog, kram

Tjao !

Min dator dör snart och orkar inte hämta laddaren, men har hittat en massa snygga kläder och ett snyggt halsband idag ! Kommer in bilder på de imorgon tror jag :) Men nu ska jag äta kladdkaka och kolla på en film med familjen och älskling , kram kram kram. Sry för 2 tråkiga inlägg idag !

Godmorgon!

Idag står det shopping på schemat och jag ska handla massor ! Men nu måste jag fixa mig och sen sticker vi iväg, kram

MIN ROSA BEBIS

Eftersom min kamera gick sönder så fick jag ju köpa en ny. Den är liten,söt och rosa. Och den är faktiskt bra! Nu ska jag nanna, nattinatt!

Rubrik

kärlek
sommar
vet inte vad jag ska kalla denna bilden för.
.
Hade ingenting att göra när min sötnos la och sov innan idag så gjorde lite "ordbilder" haha, rätt gulliga ..
Tror jag sticker till nova imorgon och shoppas, WIHIOO !

TÄVLING och underhållning!

På http://nelly.com/designyourshoe/ kan du designa din egen sko och vinna en solresa för 20.000 kr, ett presentkort för 10.000 kr på nelly och din sko kommer att säljas på nelly (och du får din egen sko själv)
Själv ska jag försöka ta fram min bästa fantasi och mina bästa ideer !

@Mia place

Jag och älskling kan klydda till det till max alltså! Vi skulle vara hos Mia klockan sex då, men Mathias slutade jobba 5 så vi stack hem till honom och hämtade saker sen skulle han köpa ett par shorts på Unos men vi tänkte ju inte på att det var söndag så där var stängt, hem till mig snabbt som fan och fixa mig och sen hem till Mathias igen för att han skulle hämta byxor. Haha vi var hos Mia klockan halv 8 .. Iaf spelade kubb och tyvärr så vann inte tjejerna, hmm .. Sedan blev det brännboll och även där förlorade vi med 26 - 87 , men vi vann iaf på "med andra ord" ! GIRLPOWER.


Hallååj !

Vaknade av en älskling som skulle jobba idag vid 10 tiden, hej morgonsur! Kan man nog säga att jag var haha. Sen drog han och så somna jag om till klockan 1. Sen drog jag till älskling igen då han gjorde en frukost, hamburgartallrik, väldigt nyttigt! Nej .. Och en daimstrut på det, snacka om att vara mätt! Jag satt där ända tills han slutade så körde Emma oss till Mathias, men nu har vi lite brott! Ska till Mia och umgås med folk osv, kram

WHEN LOVE TAKES OVER

Värt att läsa!
många av er vet vilket skit förhållande jag och mathias hade innan.  vi bråkade nästan alltid och jag har sagt till många att jag var isolerad och att mathias var väldigt överbeskyddande och väldigt väldigt avundsjuk. och när vi gjorde slut så var vi vänner ett tag sen sjukt mycket ovänner och då snackade vi en jäkla massa skit om varandra, vi sa att vi aldrig mer ville ha med varandra och göra osv osv .. jag har tappat mycket vänner på att jag har fittat fram och tillbaka, det vet jag och det är inte meningen ! jag mår sjukt dåligt att jag väl har förlorat mina 2 bästa killkompisar som jag verkligen gilla att vara med! men ärligt har jag gillat mathias hela tiden och jag släppte aldrig honom helt. jag vet att mathias gjort 2 väldigt dumma saker nu när vi inte var tsm, men jag släpper det och försöker inte tänka på att det, det finns liksom inte i mitt liv. mathias är min kärlek, och kommer alltid att vara. vi har släppt allting bakom oss, vårt förhållande, alla vår fel, allting negativt. vi har tagit fram det positiva och är nu tsm igen och har inte bråkat på jag vet inte hur länge, det är ovanligt för oss att inte ens kunna ränka på hur många dagar vi bråkat. mathias har blivit en jätte bra pojkvän som låter mig göra som jag vill och självklart får han också göra som han vill ! jag vill inte att alla ni ska tycka " åh nej dom är tsm igen, fan nu får vi höra på deras jävla bråk hela hela tiden och att dom gnäller " SLUTA! det är absolut inte så längre. mathias och jag har det jätte bra nu och kommer ha det i fortsättningen. jag förstår bara inte varför mina kompisar inte accepterar att jag gillar mathias? att jag håller på att klödda osv, jag vet att jag har fittat och så, men konstigt.. mathias persson , jag älskar dig !

Cykla cykla cykla

Faktiskt mycket roligare än vad jag trodde om jag ska vara ärlig, och det var inte alls jobbigt heller, toppen!
Snart kommer älskling och vi ska bara dega, har varit fullt upp hela tiden nu i många dagar så det är inte alls fel.
Kram

Godmorgon!

Jag har haft en toppen helg! Träffat folk som jag inte träffat på länge, festat, gått på marknaden och köpt massa fina saker. Helt enkelt haft det underbart. Tyvärr så har jag lite bråttom just nu eftersom min familj och en annan familj ska cykla sån dressincykel. Det är sjukt lökigt ute så inget smink, inga varma plagg som gäller idag! Ingen aning vad som händer ikväll, vet inte om jag bara sak ta det lugnt eller göra ngt annat, vi får se! Kram
Bild från google, men för att visa er vad det är så är det en cykel på spår :) ..

Blogga blogga blogga ..

Nu har jag faktiskt inte tid att blogga, ska fixa mig sen till putte sen till Natha på förfest :) Det är ju Sjöbo marknad för fasen! Men alla Småland bilder och bilder sen idag och så kommer nog imon. Puss Puss Puss

TACK MAMMA OCH PAPPA!


GAHHHHHHHHHHHHHHH ! :D

NI ANAR INTE VAD JAG FÅTT AV MINA UNDERBARA FÖRÄLDRAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D MEN DET FÅR NI SE IMORGON HUHUHU :D för nu ska jag sova för jag och Mathias och hans familj åker till Småland imorgon och badar, EN FET KYSSSSSS  PÅ DETTTAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAJ !:D:D:D:D

Vi kör till med lite dansband!



Dansband är härligt,glatt och man blir sjukt taggad på att höra på det! Iaf jag.
Man kan ju säga att jag har rätt så blandad musiksmak, först dansband sen kan man höra på " we no speak americano" eller Swedish House Mafia låten, mamma och pappa tycker det är lika kul varje gång jag bytar från dansband till typ en sån låt :p ..

SPÄNNIS!

HAHAHHA ! Och nu kommer han döda mig för jag la in denna bilden (a) ..

ÄLSKAR ER !

Vad skulle jag göra utan er tjejor? Ni är allt.

Vi försökte göra " I (L) U " so gott vi kunde, hehe .. Blev ändå rätt sött :)


13 juli

Hejhej! Allt bra med alla? Ja det hoppas jag att det är iaf :)! Idag har jag varit uppe på oran och käkat lunch hos Mathias. Lovar att dom har världens godaste hamburgare där faktiskt! Och rätt stressigt .. Efter att varit där och pratat lite stack jag ner till marknadsplatsen och kollade lite medan jag väntade på mamma som skulle hämta mig.  Nu ska jag plocka av diskmaskinen sen sticker jag till Maja och är med den snyggingen! Vet inte vad som händer ikväll, vi får se! Och tycker faktiskt att det är skönt att inte är så varmt idag, att bara ta en break från värmen liksom. Sjukt skönt! Kram
Fick bli 2 söta bilder på Majsan, hihi!

Värme värme värme..

Har bara legat och degat hela dagen idag, målat mina naglar och nu sticker jag till stranden! Kram

SPANIEN !

Faktiskt så var det så! Spanien vann efter en lång lång och sjukt spännande match. Jag vet inte hur många gånger jag satt och knep Mathias varje gång någon av lagen höll på att göra mål. Där var ju otroligt många chanser att göra mål, spec för Spanien.. Och äntligen i förlängningen gjorde Spanien mål, WIIIHOOOOO! Men dock tyckte jag att i början var det för många frisparkar och kort. Dom spelade ju knappt då, men men ..


Operera öronen ?

Jag har gått och funderat på länge över att operera mina öron. Tycker dom står ut och man ser dom jätte mycket när jag har det uppsatt och när jag har keps, sjukt fult! Men man måste ha sånt bandage runt huvudet och man får typ inte duscha  håret på jätte länge. Jag är sjukt osäker på hur jag ska göra, men är trött på att ha såna fula öron!
.
Mina 2 kompisar har gjort det, ska nog prata lite med dom om det.




Hej varma dag ..

Okej, inte för att klaga, men vad *** är detta för dödande väder ? Har varit kvävande varmt nu i några dagar och jag tror nog att jag inte talar för mig själv att det är rätt jobbigt. Dessutom blir jag så trött av värmen och då blir jag svin sur, haha !
.
Vaknade hos Mia i morse, egentligen skulle jag sova i Ystad men det blev inte så. Istället åkte jag hem med Nathalie och Karlsson till Sjöbo. Festen var toppen och träffade en massa nya folk! Men det pinsammaste jag vet är alltså och säga min ålder .. Jag var minst där på hela festen med typ 35 pers.  Frågorna jag hatar !
- Vilken linje går du på då? ( Alltså gymnasiet)
- Hur gammal är du?
Dom är så sjukt hemska, man vill ju dock inte svara
- Nej men jag ska precis börja 8an och få mina första betyg ..
- Jo jag är 14 år ..
Säger inte att jag är 96a för det låter så sjukt litet. Och man brukar alltid få höra när man säger att man är 14 år.
- JA MEN DÅ ÄR DU LIKA GAMMAL SOM MIN BROR/SYSTER!
Nej jag gillar det inte alls, men folket brydde sig inte så mkt faktiskt och var lika glada ändå. En sjukt lyckad fest om jag får säga det :)
.
Idag har jag varit på IKEA och handlar ännu mer möbler till mitt och Moas rum. Ni får se resultaten sen när jag orkar sätta ihop allting. Dock var där inga gratis pop corn idag, höhö ..  Ikväll ska jag kolla på fotboll med Mathias. Får väl ta hand om honom lite, han hade också rätt roligt igår om vi säger så ;) HAHA! Inte för jag var på samma fest men ja. Jag tror det blir så iaf. Btw, tack du Mattias Glans som går rakt in i mig när jag skulle handla på supermaket, hahahha! Din pågångare ... Kram

YSTAD

Sticker på fest i ystad nu , haaaj!
TJENA MITTBENA !

JAG GLÖMDE HELT ..

Jag är tvungen att lägga in Kissies låt, har lyssnat på den nu några gånger och tycker inte att det är så jätte bra nej .. Jätte dåligt ljud men det fanns ingen annan på youtube mer än såna "smakprovisar" ..

Det får bli ett till inlägg inom musik

Har inte haft något alls att göra ikväll så har kollat runt på youtube och så fick jag fram henne, alltså hon sjunger så otroligt bra så det är helt sjukt ! Snacka om gåshud. Ursäkta för så många inlägg om musik idag hehe ..

Justin Bieber efter målbrottet!

Innan lät han så liten och söt men ändå så sjukt bra. Många sa ju att han lät som en tjej, inte nu längre!  Nu låter han mer vuxen och sjukt bra! Jag gillar nästan han bättre nu ändå. Man kan inte sluta gilla honom iaf.

Hiss eller diss ?

Älskar min nya tapet!


Lyssna och njut!

Om ni inte visste det, så får ni veta det nu. Jag tycker Miley Cyrus sjukt mkt. Hon sjunger bra, gör bra låtar osv. Hon har allting.

En härlig sommarlåt!
Eric Saade, ja var mer ska man säga? Låten är bra och han är ur snygg.

Film tips!

Detta är nog en av dom bästa filmer jag någonsin sett alltså! Där finns allting i den, det lovar jag, spec snygga killar. ufff .. Den är rolig,sorlig och helt jävla underbar. DET ÄR FILM SOM ALLA TJEJER MÅSTE SE! Kolla på trailern här http://www.moviebox.se/trailers/bekannelseromkillarkyssarochkatter/ . Dock är framsidan lite tramsig så man blir ju inte spec inbjudande på den liksom, men fy vad bra den är!

Jag dör av värme ..

Hello sunshines! " Jag dör av värme" är nog det man får höra mest idag alltså, för sjuhundan vad det är varmt ute! Man kan inte göra någonting utan att bli helt utmattad, inte ens ute och vara sola är roligt. It's so hot outside! Aja Mathias har varit här och badat lite med mig :) Han stack precis till Oskar så nu sitter jag här och funderar starkt på att städa mitt nya rum alltså. Gud vad jag älskar det! Kan ju inte ha det stökigt nu när det är nytt liksom. Och ändå känner jag att jag är en innefis för jag inte är ute när det är så sjukt fint väder, men hallå .. Har varit ute dom senaste dagarna när det varit sol ute och ibland måste man faktiskt take a break från solen :) Ikväll vet jag inte vad som händer, men vi får se om jag bara sitter hemma och umgås med mamma och Moa eller hittar på något annat, kram!
En stor fet sol på detta! Från google, haha ..

BRB ETT TAG !

Ska bara montera ner min data nu och sen in med den in på mitt rum. Får se om någon i min dumma familj hjälper mig annars kan det ta ett tag innan jag får ihopa allting :) Men jag är på och bloggar snart igen tror jag, kramisar!

Igår; En liten tjejkväll :)

Var med Sara,Maja,Felicia och Sanne igår! Så sjukt underbart att få träffa dom igen, har inte träffat dom på evigheter. Vi kollade på film och hade det mysig, tog en massa bilder. Gud vad jag älskar er!
HAHAH söt min jag har .. OCh vi såg en sjukt bra film som ni absolut måste se, lägger in ett nytt inlägg om den senare :)
HAHAHAHHA Sanne ..
Ser ut som jag brutit  nacken eller ngt :|

Dagens fråga

hejsan, jag funderar på att köpa gladiatorsandaler, tycker dock dina är väldigt fina !!
var har du köpt dom ? :)
kramisar / linda
.
svar: Hej Linda :) Tack så mycket! Jag har köpt mina gladiatorsandaler på skopunkten och tror dom kostade 350 kr :)
Till er andra, om det är ngt ni undrar kan ni absolut bara skriva det i en kommentar eller så kanske jag ska ha en frågestund ? Hmmm ..


En varm dag

Tjohej! Blev väck klockan 8 idag av mitt alarm. Kände bara nej tack inget jobb idag, jag orkar verkligen inte! Så messade roger och fråga om jag fick skippa och jobba idag så det var helt okej, toppen bra! Ska jobba på onsdag istället och tjäna nån hundring till. Istället har jag solat lite, räknat matte och städat poolen med Mathias och Moa :) Blev faktiskt bra ändå! Så fyller poolen idag så kan man ju hoppas på att den är fylld till imorgon kväll :)
.
MIN TAPET ÄR UPPE NU, ni anar inte hur snyggt det blev. Tror jag flyttar in på det nya rummet i helgen, gilla!
Jag har rätt dålig humor ;)

LOVE LOVE LOVE *namnet love*

Just det ja, jag lovade Love att jag skulle skriva in på min blogg att vi hade gift oss haha :p Skulle egentligen fotografera blomman som jag fick av honom men det var typ 3 dagar sen jag fick den så då blev det lite värre haha :d ÄR DU NÖJD DU LOVE ?:D

Nya möbler :)

Hejhej! Allt bra med er? Själv har jag sjuk huvudvärk som kom från ingenstans och sjukt ont i ryggen. Även ska jag jobba imorgon och ska säga er att det tar emot jävligt mycket. Jag hatar att jobba. Iaf åkte till Ystad igår och träffade Love och mycket annat trevligt folk. Åkte hem vid halv 11 tiden och var med lite folk på kvällen :)
.
Idag har jag varit på IKEA och köpt nya möbler till mitt rum och jag är nöjd med möblerna! Nu hoppas jag att allting passar ihop med allting och med alla saker. Till hjälp att sätta ihop min ena byrå hade jag Emil som hjälp. Ärligt talat tror jag att jag ska bli snickare, hahah ! Eller inte .. Undra fan vad jag kommer få för betyg i träslöjd :| Men vi hoppas på det bästa!
Fråga mig inte hur det ser ut ..
RESULTAT !


Vad rimmar på smakis?

Det får ni allt klura ut varför jag skrev det, hehe :) Har legat på stranden hela dagen och stekt. Det har varit så sjukt varmt idag, tur att det finns ett hav att svalka sig i ! Festen igår var helt okej och sjukt skönt att träffa alla igen faktiskt om jag ska vara helt ärlig! Men nu sticker jag in till ystad och träffar lite folk där ! Ha det bäääst , kram kram



2 juli

Hej allihopa ! :) Gud som varmt det är idag, helt sjukt! Blev väckt av David i morse, han undra då om jag ville med till stranden så varför inte liksom :) ? Så jag, David och Levin drog dit där och var där nog en halv timme sen klagade David så jävla mycket att det var kallt i vattnet och att han inte ville bada, så vi drog så snuskiga Sövde och bada i det äckliga vattnet .. Iaf, drog till Mathias direkt när jag kom hem så då bjöd han på mat och måste säga att han är sjukt bra på att grilla ;) Haha! NU STICKER VI PÅ FEEEEEEEEEEEEEST , tjoohej
Blev inget Ystad idag för en sak som vi kanske inte behöver ta upp här, men sticker dit imon!

För att jag älskar Johanna!


En liten låt

Hörde denna låten på radion här om dagen och är nu helt fast i den :) Tror jag lyssnat på den också när jag var lite mindre, men den är så sjukt bra och gullig :)

ÄNTLIGEN !

Satt och gjorde en ny design innan i morse och faktiskt blev jag rätt nöjd med den :) Denna får faktiskt duga ! Om den inte kommer fram så får ni som sagt trycka på F5 Men nu ska jag ut och klippa gräset igen så jag blir klar med det någon gång. Ikväll sticker jag till Ystad och tar bussen hem vid halv 1, sen dit imorgon igen och sover där tills lörsdag.
.
Just ja, det blev ingen strand idag eftersom det var helt sunkit väder i morse men nu är det hur fint väder som helst .. Så typiskt! 

STRANDEN KALLAR !


Klart.se är en bra hemsida där man kan kolla vädret och som det ser ut så blir det fint väder "imon" och då drar vi till stranden, uhja! Men nu ska jag borsta tänderna, ta av sminket och sova jätte sött, kram på er

Grattis Anton!

Klockan 12 i natt stack jag, Emil, David och Anders till Anton och grattade han eftersom han fyller år "idag" eller det blir egentligen imorgon eftersom man inte sovit än men klockan var ju efter 12 så :) Han fick en termos och makaroner, HAHHA vissa kanske inte fattar men vissa gör ;) GRATTIS ANTON !

David och ANTON

Klockan är nu .. sent ;)

Min dag har faktiskt varit toppen! Vakna vid halv 12 i morse och gick upp åt en liten macka och slappa vid tv :) Sen stack jag till Mathias för vi behövde reda ut en massa saker och så, ärligt gick det skit bra och vi är vänner igen. Efter allting vi har sagt om varandra och sånt har vi stryket ett sträck över. Jag vet att ni tycker att vi är dö dumma i huvudet, men så är läget det är bara till att gilla det! Allting jag sagt om Mathias har jag sagt för jag var sur osv osv .. Nej jag vet inte vad jag ska säga mer om det, iaf ! Sen så stack jag hem och packa ner alla min saker på hela mitt rum så nu hörs det nästan som en grotta när man snackar här inne, faktiskt ser det ut som en grotta också för här är jävligt empty :p Kvällen för mig var att jag och Emil körde till pgs och käka då David kom, sen stack vi ner till flygrakan till Thelander och Joel och snacka där och kolla på motorcyklar som är så sjukt intressant ( :| ) Sen har kvällen spenderats hos Mathias med David och Anders :) Min dag har varit sjukt bra även fast solen inte varit framme så bra .. fortsättning på kvällen fortsätta i nästan inlägg ..


RSS 2.0