30 maj

Är helt jävla sliten efter en kall dag på Ilstorp , helst blåst i håret och
inget smink mer än pyttefnask lite mascara, nu ska jag gå och lägga
mig eftersom jag är så jävla trött på ja in princip allting här , så ja ..
godnatt alla läsare, kram på er !

Ingen rubrik

Jag hatar såna här dumma perioder när man mår så jävla skit, då man inte kan äta eller sova .. Sover som en jävla kratta av alla mardrömmar och oro. Kan inte äta eftersom man har en sån klump i magen och mår illa, även om man är hungrig. Att få höra samma sak varje dag och veta om att man sårat personen sjukt jävla mycket och ändå menade man inget illa. Jag hatar detta jävla skitet !

Låten är kanske inte den nyaste låten, men vafan ...

Ilstorp hela dagen !

Varit med Mathias hela dagen på Ilstorp och kollat på när alla kört :) Jag var såhär |-| nära på att få köra ..
Suddig bild men ni ser säkert att det är Mathias :)
HoppHopp
Random och Mathias
Sista bilden, tack för dagen Mathias :)

Igår; med folket :)

Åkte med David till Maja där alla andra väntade och sedan tog vi våra söta bilar och körde till sövde och grillade korv, och fyfan vad kallt där var ! Vi var nog bara där i en timme, sen körde vi vidare till Blentarp och tanka och sedan hem till söta lilla Sjöbo igen där vi träffade en massa andra, och eftersom vi inte ville vara ute så stack vi hem till bengtsson och kollade på folk och snackade en massa skit. Och ärligt talat så är Martin så jäääävla roligt ! Och sedan in i våra bilar vid 12 tiden, så körde vi raka vägen till Ystad och käkade på donken. HAHA och där satt världens fullaste människa inne, han var så sjukt jävla rolig! gud .. Sedan körde vi hem och nannade allihopa :) Tack så jätte mycket för igår alla :)
Ut genom Davids bilfönster , höhö :) Enda bilden från igår.

Klääääder

Jag älskar dessa kläderna !
Och som ni kanske ser har jag börjat
använda mitt löshår igen som jag haft
nu i veckan, gillar det :)

URSÄKTA RÖRAN!

Jag ska göra ny design men den texten jag la upp nu får jag inte heller rätt med och jag blir så jävla irriterad på allting på min blogg just nu, men jag ska försöka göra en design när jag har tid osv ! Det lovar jag, men nu ska jag gå och fixa mig , kram på er. Finns på mobilen om det är något :)


29 maj

Hur mår alla idag ? Jag hoppas någon mår bra för det är långt ifrån vad jag gör. Har ätit en sån liten baguette på hela dagen och jag vaknade först halv 7 där jag vred och vände mig i typ en halv timme, sen vid halv 9 .. Äta och sova är inte min grej just nu alltså. Var och lämnade min syster och hennes kompis på Tosselilla, då passade jag och mamma på och köra till en bh affär i Tomelilla och kolla på en bh utan band som jag måååste ha till skolavslutningen, annars kan jag inte ha min fina klänning, men det löser sig , hoppas jag iaf :)
.
Ikväll sticker jag ut till sövde med folket och grillar och har det super mysigt ! Grilla korv och bara umgås, skojskoj :)

anledningen till jag inte bloggat..

jag och mathias har gjort slut

25 maj

Jag får skriva lite kort om dagen idag. Halva dagen har vi haft IUP dag där jag hade fört SO och sen gjorde jag mitt NOprov, vilket jag hoppas att det gått bra, det kändes faktiskt bra men vi får se hur det går :) Efter maten hade vi brännboll/fotboll/kubb i gumparp med 6orna, det var inte kul :) Sen hade vi en tipsrunda som egentligen var 5,5 km fast vi skulle bara ta 4 frågor och sedan gå tillbaka eftersom vi inte hade hunnit annars , så vi slutade vid kvart i 3-3 idag , toppen! Och såklart har det totalt ÖSREGNAT hela jävla dagen i Oran, åhh .. Vi var såååååå blöta.. suck. Efter skolan stack jag, Sanne och Maja till Unos och kollade lite där sedan tog jag min söta cykel och cyklade till min underbaring. Jag har varit med hans familj hela dagen i Lund och det har varit så mysigt! Fast vi kunde kanske gått i lite roligare affärer en Jula,Media Mart och Elgiganten, jag hatar verkligen såna affärer. Men vad gör mani inte för sin älskling. Men nu ska jag duscha snabbt och sen nanna sött ! kram på er

8 månader med min underbaring

idag har vi kämpat oss genom allting tillsammans i 8 hela underbara månader älskling,
jag älskar dig så mycket!

Nya betyg , 2011 ?

Ja så kommer det nog bli. Vi kommer att få betygen A-F istället för MVG,VG och G (IG). Anledningen var att lärarna ska slippa sätta tex G+ , G- osv. Jag tycker dock detta är skit dåligt, palla hålla reda på så många betyg osv. Men på ett sätt kan det ju vara bra men det kommer nog bli lite klöddigt i början. Jag gillar dom betygen vi har nu , eller dom betygen vi ska få eftersom jag inte får betyg förens nästa termin i 8an :) Jag har inte så mycket att vidareutveckla nu, haha, men jag försökte få fram mina bästa argument , men nu är frågan ..
vad tycker ni om de nya betygen som vi ska ha istället , bra dåligt kasst skit bra ?
ni kan läsa mer på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3710864.ab

Nya betyg , 2011 ?

Jag skriver mer om det imorgon, har inte tid just nu eftersom jag ska gå och duscha. Så om ni nu vill veta lite mer så kan ni ju kika in i min blogg imorgon. Sov gott , kram på er

Trög,otrolig 'blond' och förvirrad

Godagens, eller ska jag kanske säga gokväll ? what ever! Hej :D Idag har jag haft en "hejjagheterninaochjagärheltförvirrad"- dag och det menas då med att jag har varit totalt förvirrad. Det börja i morse då jag inte hittade min väska efter första lektionen och jag trodde då såklart att någon hade snott den. Eftersom vi har mycket sånt på våran skola. Och jag letade i klassrummet jag varit i, jag kolla utomhus, och sen fick jag nog så mycket panik att jag sprang till min mentor helt efterbliven och bara "Elna min väska är borta , jag lovar att någon har snott den!!" , på vägen sa jag " alltså jag har säkert varit så dum att jag lagt den någonstans i klassrummet eller något " och inte nog med det, där la den mitt på golvet längst bak i klassrummet vid min plats. Jag brast ut i grav och sen gick jag in på min lektion. Liksom hur jävla dum får man inte vara ? Och när jag skulle gå till maten så öppna jag skåpet och tog på min skor och sen gick jag och då kallade mina klasskompisar på mig bara " Nina ska du inte stänga ditt skåp eller ? " alltså , mina nycklar var ju också i skåpet ... Gud vilket dag alltså!
.
.
Har varit och kollat på tapeter till mitt nya rum och jag har ingen aning om vad jag ska ha för färg,tapet eller något sånt! Men tror dock att jag ska ha en sån väggtext eller vad det heter, där det står något fint, hoppas det blir bra :) Älskling hjälpte mig lite och sen har vi varit här och jag har just blivit klar med mitt NO(fusk)-anteckningar till provet som vi får ha med oss som hjälp, och det tycker jag är suuuper ! Nu ska jag hoppa in i duschen sen nanna sött, kramisar

Allt är bara för mycket !

Min helg, har nog absolut inte varit den bästa .. Vissa vet varför och vissa inte. Men jag kämpar på och försöker så gott jag kan och även fast det inte går så bra ibland. Men när väl ett problem har gått förbi kommer det ett nytt problem .. Nej livet är inte så lätt ibland, även om man verkligen önskar det!

Jag är tvungen , haha !

Välkommen till sjöbos musik, eller sandbäcksskolans bondmusik ? Eller vad säger ni?
Haha jag tycker den är sjukt jävla dålig förutom det där "dra skinnet bakåt , dra skinnet
framåt , å sedan bakåt, å sen fram igen , å öka takten i intervaller , sen är du nästan i
himmelen" för det är det ända man sjunger med på, haha skit i det nu !

Hiss eller diss : tjena mittbena !

Har haft mittbena nu några dagar , och ärligt så trivs jag i det !
och jag försökte ta en fin bild men jag ville tydligen inte bli så bra
på bilder idag, så ärligt fick denna duga :)
hiss eller diss ?

Årets varmaste dag !

först och främst ska jag då börja med och säga att jag ska börja skriva med bokstäver , för jag gör ju aldrig det och det tror jag ni har märkt , haha (a) så nu ska jag försöka och börja göra det och jag börjar från och med nu ! :D

Förlåt för jag varit så dåligt på att uppdatera min blogg men ibland orkar man inte starta datan för att skriva ett inlägg om min dag när jag inte ens har gjort någonting rolig men idag måste jag ju skriva att detta har lätt varit årets varmaste dag idag och jag hoppas ni håller med mig ?! Och snacka om att man absolut inte vill ha idrott ute i 2 timmar, snacka om att löööka sönder! Men vad gör man inte för fotboll, jag älskar fotboll hihi :) Men Baseboll är kanske inte min starkaste sida men det löser sig. Dagen idag har mest varit med tråkiga lektioner och så :) Nu är jag hemma och har bara tänkt att umgås med min familj idag , har inte gjort det på väldigt länge och mamma har bett mig många gånger att komma hem för " att det hade varit roligt att se dig någon gång " , så idag är jag hemma :) men först måste jag ju göra mina läxor och jag har ingen aning om vad jag ska skriva på engelskan , jag får snart panik och åh .. Men nu ska jag fortsätta på det så får vi se sen hur det går , kram på er

ni som missade det !

Kissie var alltså med i  bella & tyra show här om dagen!
det är nog det ända alla har väntat på att kissie skulle varit med i detta programmet
ja , ni som kollar på det iaf, klicka på länken så kommer du till första avsnittet sen får
du klicka där på sidan avsnitt 10: del 2 ,


16 maj

hej allihopa ! förlåt för jag inte bloggade igår man jag hade ingen tid just då , och ärligt så har jag glömt vad jag gjorde igår , jo jag var med mathias men sen har jag glömt resten , haha .. aja , idag händer nog inte alls för mycket alltså :) har gjort min sammanfattning på 2 A4 av 3 kapitel med ungefär 80 sidor om inte mer alltså, jag som älskar att skriva ! men aja, mamma har tvingat att göra matte så får väl ta och göra det sen också idag , annars är det lugnt :) jag ska dock också städa mitt rum vilket jag inte ser fram emot , hihi men vem älskar att städa sitt rum liksom ? inte jag !

lyssna och njut!

min älskling spela upp denna sången för mig för några dagar sen och sen dess har jag lyssnat på den  hela tiden ! :) fast början är bäääääst

en sak bara ..

antagligen kommer det inte bli lika mycket bloggande som innan , tyvärr men jag hinner inte alltså :o det var bara det , haaaaaaaaaaaaj ! :)

HEEEEEEEEEJ :D !

äntligen är jag frisk igen , jag orkar inte vara sjuk i 2 veckor till säger bara usch till att vara sjuk ! i natt så sov jag hos älskling. måste säga att jag det ska bli skönt att han ska få en ny säng igen , inte okej att sova i en 90 säng , det är så sjukt trångt så det är helt sjukt :o .. åhh iaf och sen väckte han mig i morse och sa att jag skulle ta på mig kläderna , sen 1 minut senare kom marcus , inte smickrande när jag precis hade vaknat .. såg ut som en jävla zoombieee ! sen hade jag ingen cykel så jag kunde cykla hem så jag besämde mig för att gå till maja och vara med henne idag , så det gjorde jag :) vi åt frukos och snackade en massa skit, bra med lite uppdatering nu när jag varit sjuk :) men nu ska vi och kolla på min skolavslutningsklänning , jag är helt fast vid den ! hihiih , kram

hej alla ! :D

förlåt för jag inte uppdaterat men har varit sjuk nu sjukt många dagar och har fortfarande 39 graders feber och är helt död , skulle bara säga det så ni inte trodde jag hade lagt ner min blogg eller något  ! :) jag bloggar när jag har blivit frisk igen .. jag som ville gå på crusingen ikväll .. aja , hoppas jag blir frisk snart och att sara och sanne också blir det , kram på er  !  och tack till min älskling som är så snäll och tar hand om mig , älskar dig !

otursdag , kan man säga ja ..

idag har det bara gått neråt för mig , kanske inte allting men det mesta alltså .. i morse mådde jag skit dåligt och ja , behöver inte säga varför sen i skolan har nästan allting varit okej förutom att jag skulle skoja lite med 2 av mina klasskamrater som satt i ett grupprum och asgarva , så jag bankade hårt som fan med min hand och jag är sån så fort jag slår mig är det brytet så jag skrek rakt ut och bara ' min hand är bruten ! ' och jag trodde på det också eftersom den hade svullnat upp helt så jag fick bandage om handen , min lärare vira den skit hårt så min hand blev helt lila, helt jävla lila , men sån tog jag av den och vira den vanligt igen så det blev bra :)
.
efter skolan kom bengtsson och hämtade mig men sin "rosa panter" , alltså sin epa , men han var så jävla seg och sa att han skulle komma så jag hade ingenting att göra så jag ställde mig i speglen och kolla lite , och så bredvid mig hade jag ett glas päron dryck och jag välter ner hela och allting bara flyyyyger ut över golvet och på mina tajts och min skor , skit bra tänkte jag då! så fick tvätta golvet,byta tajts och torka av skorna , och allting är bengtsson fel då tycker jag:) aja sen drog vi ut till marcus ,älskling och anthon och fixade med marcus jävla bil som han ska bygga om till epa, han får körkort om ett år och bygger en epa av en bil , men det är ju bra tänk , haha :)  hade super skoj där ute , sen nu är jag hemma och gör mina jävla läxor har noprov på torsdag och är inte riktigt säker på om jag kommer klara av det men sån tur var så får vi ha ett helt A4 papper med anteckningar på så det är rätt chill ! så nu ska jag skriva lite där sen hoppa in i duschen, välja kläder till imon och sedan nannasött !

idol eddie och rabih , ett band ?

ja så är det faktiskt , dom har startat ett band som heter rebound och låten heter hurrican , jag diggar den verkligen! jag har gillat rabih starkt sen innan , men även om detta nu är han så tror jag denna låten kommer spelas på dansgolvet,fester osv lite då och då !


ord

kommer det någonsin bli bra igen ? kommer det fixa sig ? varför känns allting så hopplöst ? undra hur allting hade blivit om inte bråken och trårarna hade hänt , efter alla gånger jag svikit , varit en idiot har jag fått en ny chans och sumpat den igen , fan vad är det med , fattar jag inte bättre än såhär ? tiden har gått så snabbt men jag fattar inte vad som hänt , du är hela mitt liv men jag är inte så mycket för dig nu .. jag har slitit men ingenting ändras , jag orkar inte gråta längre , jag mår inte bra för allting sätter hinder , jag minns första gången då vi träffades för första gången , vi möttes där vid hästtoget och jag fick en bamsekram , när vi gick hem till mig kände jag mig varm, jag brukar inte tro på kärlek vid första ögonkastet men va det här rätt , när vi satt inne i min säng och kollade i gamla skolkataloger, alldeles nära , allting var så bra så fort du gick saknade jag dig så , vi började träffas mer och mer och efter en hel månad älskling då blev det vi 25 september , den bästa dagen i mitt liv , det började med en månad och sen blev det många fler, vi har gått igenom så mycket i vårt förhållande , vi är ett starkt par , men är det jag som är problemet i det hela ? jag förstår inte, jag kommer aldrig förstå , du är verkligen den bästa pojkvännen jag någonsin har haft ! du är min ängel utan vingar men jag sumpar mina chanser , jag har krossat dig hjärta gånger och samtidigt krossar jag mitt eget , genom att du blir sur och vi börjar bråka och det blir alltid så stort och sen är allting mitt fel och då .. du förstår själv , kärlek är något väldigt stort och jag kanske inte klarar av det , när livet sviker är det bra att vara två stycken , du är min ena halva älskling men håller jag på att förlora dig ? ... när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner .. jag älskar dig så mycket , jag vet inte vad som kommer hända ..

+++++

denna texten kanske inte stämmer helt riktigt , men jag är ledsen och allting är mitt fel .. och ja .. jag orkar inte skriva om det just nu. men jag älskar denna låten och tycker den är sjukt bra och brukar lyssna på den när jag har problem,

ilstorp hela dagen !

fler bilder kommer :)  har haft en underbar dag med min älskling och det har varit sjukt fint väder ute måste jag säga :) mia och linus kom också en runda , trevligt värre höhö . vi har varit där en heldag och nu ska jag snart gå och duscha och lite så , ha det bäst , kramisar


glossi glossi!

alltså glossi glossi är dom 2 orden som älskling säger hela hela tiden av en hårreklam tror jag att det är som vi såg på tv igår , visst är det sjuktligt sött men det är rätt jobbigt när man hört det 100 gånger på en dag, hahha babe då!


iaf, valborg , jag och älskling var här först lite sen gick vi hem till honom och fixade oss och då medan vi gjorde det kom matilda och snackade lite och så :) sen cykla vi ner till jocke , och vi hade mycket trevligt , tack för kvällen ! ja där togs några bilder men jag tror nathalie eller joanna har dom bilder, jaja ska nog försöka fixa de :)


saker jag ska klara av:
vara en bättre flickvän.
-inte svika.
-hålla vad jag lovar .
få bättre självförtroende .
fortsätta med min träning.

ja just det , måste säga att jag har fått öroninflammation så jag får inte vara ute och springa eller vara med på idrotten eller något , så ingen träning på ca 10-13 dagar , men ja dom får jag ta igen , kram på er

HEJ IGEN ! :D

nu har jag varit borta ett tag från bloggen , det har faktiskt varit lite skönt och bara känna att man inte måste måste blogga om man har brått eller något sånt men ändå känner man att man vill blogga om dagen och så , men jaja :)! här kommer bilderna från moas födelsedag
ja min syster är mongo :) !
men hon är faktiskt lite söt när hon har överstort leende , haha ! :)
hennes smink tårta , ja hon gillar smink :) det var allting , hihi
mkt godis och sånt skit som jag inte ska äta hihi och såklart fick hon sin efterlängtade mobil :) !
som är min gamla hahha , så nu fick jag dom pengarna att shoppa för , jag älskar att shoppa ..

RSS 2.0