tillbaka till skolan imorgon ,

tillbaka till sandbäcksskolan då som är så himla toppen , neeeeeej ! åh tillbaka till alla sura lärare och ni vet nog vem jag syftar på mest .. jo precis hon , men det ska bli kul och träffa alla mina otrolig knäppa och underbara klass , hahha :D + att vi ska få en ny tjej i klassen , vi har faktiskt gått på samma skola innan men jag byta för emanuelskolan har så otroligt dåligt utbildning så byta , men jag fattar inte att hon nya flyttar från kunskapsskolan i ystad till vår skola :o

var köper man tabletterna till håret ?

svar: man köper dom faktiskt ica kvantum i sjöbo. eftersom dom har byggt ut och så att dom har smink,ansiktskrämer och massor av sånt så har dom en " vitaminhylla " där står denna lilla bruk. jag tar 2 på morgonen med min frukost och 2 på kvällen när jag äter kvällsmat , man ska gärna dom i samband med mat.
Silica  - för hår,hud och naglar

jag har världens bästa mamma ..

sen kom mamma in och sa " nina om du sköter skolan nu , med matten och den resan som ska vara klar på fredag , så ska du få en ska om mig , om jag inte behöver tjata på dig ! "   gissa vad jag fick .. jag fick en ny klocka ! eftersom alla mina andra klockor har gått i sönder så fick jag en ny ,  tack mamma du är bäst !
kanske inte världens bästa bild , men där har ni den :)

shopping utan mig .. INTE OKEJ !

medans jag var och bowla åkte mamma,mia,moa och mias mamma och shoppa på entré , utan mig ! .. åh , jag som också ville shoppa .. men dom hade faktikst köpt lite saker åt mig , gulligt att dom tänker på mig ! :D hade faktiskt önskat att dom skulle köpa lite saker och det kom dom hem med , förutom min parfym paris hilton can can .. åh jag älskar den parfymen ! så jag fick sån ansiktsgrajs (många säger att den funkar jätte bra , så tänkte testa den) och puder haha det ser skit ljus ut , sen när mamma hämta mig så körde vi till ica och handla parfym eftersom jag verkligen behöver det och det blev en beckham parfym sen köpte jag hudkräm :) tack mamma !

bowling i malmö :) !

varit med mathias familj och bowlat i malmö :) jag fick 3 strikar i rad , hahah helt sjukt , jag vann första rundan men andra rundan sög jag håååååårt på  :p .. sen när vi hade bowlat i en timme så gick vi upp och åt buffé , det var typ som julbord men såklart var där ett litet barnbord med mat med pommes och nuggets , jag är kräsen .. tack för en jätte bra dag !
eftersom min hel korkade data och hel korkade inte samarbetar  med varandra har jag inga bilder därifrån , hade inte kameran med mig heller så , men men ..

film istället för melodifestivalen

igår gjorde jag och min babe taco , och krängde kladdkaka,chips och massa sånt tjockskit ! faktiskt så sket vi i melodifestivalen så istället kolla vi på en så sjukt knäpp film, hahahhaha .. iaf , somna vid 1 kanske :) men ni som kolla på melodifestivalen , hur var den ? lika kass som förut eller det var en bra låt som eric saade - manboy ,  ÄLSKA LÅTEN ! det är bara erics låt som varit bäst , som man vill lyssna på om och om och om igen



+ att han ser bra ut ! .. jag VET att jag inte är ensam om det (a)
- ( förlåt älskling , du är fiiiiiiiiiiin ! )

taco,kladdkaka,chips och melodifestivalen

ska åka och hämta min älskling nu :) sen ska vi baka kladdkaka och göra taco till oss själva för vi är själv hemma , sen blir det kolla på melodifestivalen och chips , gotttttt ! sista chipspåsen för mig , eller ska försöka iaf. hoppas iaf att det blir bra låtar ikv , melodifestivalen sugen egentligen .. nu kom mamma , måste gå ! skriver mer sen , puss


blonderat håret nu !

har precis slingat mitt hår , och det är lite ljusare än innan :) kan lägga in en bild senare , klippte inte så mycket på håret heller bara topparna. har slutat platta håret i skolan och så , eftersom jag vill ha lååååååååångt hår ! köpte tabletter idag som stärker håret och "hjälper" håret att växa , hoppas dom hjälper !

wii dance !

stack till mia igår , sen kom ollis,macky,karlsson och mathias :) jag och mia vi wii dance för fullt.  åh vad kul det var , måste önska mig det när jag fyller år eller köpa det själv ! men killarna då var så tråkiga och dansa inte förutom ollis och mathias, hahah det såg riktigt kul ut, jag och mia hade ju tjuvstartat innan så. jag och mathias gick hem vid halv 12 tiden och blev sen körda hem till mig , sen nanna vi sött :) en sjukt rolig kväll !

en åktur i malmö :) kolla träningsbloggen oxå.

vakna bredvid älsklingen idag , jag har sovit skit dåligt inatt  :o känns som jag sovit på en sten eller något , jag fixa mig lite och sen väckte jag mathias så fixa han sig , gick ner och tog ut pengar sen kom mamma och pappa och hämta oss :) jag tyckte då att vi kunde åka till nova lund eller något annat med kläder , men nej då kör vi till ikea och tråkar som satan , sen körde vi runder där någonstans i , vad det nu hette , sen körde vi till donken , love ! sen åkte vi till hjärup , en jävla håla de :o , och hämta min lillasyster , körde in en runda till donken igen för moa ville ha pommes , hahhaa sån fetto familj :p sen körde vi raka vägen hem till lilla sjöbo

jag som skulle börja träna , suck vad dåligt det går  , börjar efter lovet och det lovar jag. har inte kunnat ut och springa nu imed snön , då hade jag bara trillat eller något , för jag är så sjukt klumpig  :o men nu lovar jag , att jag inte ska dricka läsk och sånt skit , har en skit bra träningsguidesblogg --> http://www.fitnessguru.se/ ,  står tips hur man får bort magen och allt det där :D

till alla läsare !

det är som att skriva till döda människor när ingen kommenterar , seriöst :o
ni får bli bättre på att kommentera tycker jag .. och ni som inte har blogg kan
ändå kommentera om ni nu inte visste de ;) kanske har jag en tråkigt blogg
eller ja ngt annat ? ..  jag vet inte varför ni inte kommenterar ..

en bättre blogg ? läs .

det har börjat rätt dag , i typ genomsnitt har jag typ 50 läsare om dagen än så länge , men såklart vill jag höja siffran ! hur ska jag kunna få en bättre blogg ?  om ni har förslag på hur jag ska få en bättre och roligare blogg att läsa får ni gärna skriva här på bloggen , facebook, msn eller bilddagboken.

nina petrusson @facebook
finanina @bilddagboken


mia och nina :D

vänster , nina höger
väääldigt fint mia (y)
och verkligen liiiiiiiikt :D
men jag ritar ändå finare än dig ;)
 
 
 
 

detta är sara karlsson :D !

HAHAHAHHAHA DETTA ÄR SARA KARLSSON :D:D:D:D
sara du är sååå söt (a)
av : nina

nina+cross ?

jag har ju sagt innan att jag vill börja köra cross , och det står jag fast vid faktiskt .. men jag har tjatat på mina föräldrar och så , men det är ju rätt dyrt och börja köra .. jag vill verkligen
men jag tror det kommer bli så att jag kommer skada mig eftersom jag inte ens kan köra moppe :o
rosa rosa rosa

en månad till med min älskling ,


5 månader



godnatt !

nu ska jag och mathias gå och nanna , bloggar när jag har tid imon !
godnatt :D

jag har en underbar pojkvän !

eftersom jag och mathias höll på att göra slut igår , eller det var slut men sen fann vi varandra igen. kom han med 5 söta och underbara roser till mig , så sjukt sött så jag blir helt knäsvag. mathias jag älskar dig så mycket. vi försöker få vårt förhållande stabilt igen , och vi kommer lyckas. jag och mathias har 5 månader imorgon , så det var därför jag fick just 5 rosor .. åh så gulligt !
.
dom fina rosorna jag fick av min älskling
jag älskar dig mathias, bara dig

vad som hände igår

ska förklara lite kort vad som hände igår ..
jag och mathias började bråka och så börja han lägga upp inlägg på facebook , så börja alla bli skit sura för att vi bråka genom facebook ( kunde inte få tag på honom på ngt annats sätt just då ) och då starta några på mathias lan  en grupp på facebook som heter " alla vi som hatar personer som internetbråkar på lan " för att jag och mathias då bråka när han var på lan. och just nu har det blivit en sån stor sak, men det börjar lösa sig så smått nu.. och jag och mathias hade dock inget litet bråk, det var därför ..

åker och handlar nu ,

nu ska pappa och jag bege oss och handla lite , och hämta mamma :)
ska handla hårfärg till mathias , eftersom hans hår är väldigt rött just
nu så ska vi färga det mörkbrunt :) blev missfärgat förra gången (a) ..
sen ska vi hit här och färga hans hår då :) ska gå och fixa mig lite
snabbt nu , haaaaj !

grattis på namnsdagen älskling!

mathias (/mattias) har namnsdag idag

få någon sömn ? knappast ..

ledsen,sur,arg,irriterad ,känner exakt så nu...
går och lägger mig nu, godnatt allihopa !
natten kommer bli lång ..

lyssna och njut (8)

jag älskar denna låten !

igår: mys med älskling

igår kväll var jag hos älskling då, och myste hela kvällen med ostbågar och baconchips , vi kolla på 2 stycken filmer som var helt sjuka :p  scary movie 4 och i love you beth cooper .  tack för en mysig kväll älskling !

scary movie : dom som har torr humor ska lätt kolla på denna ! filmen är från 2006 , så den är ju rätt gammal ,men ni som inte sett den borde faktiskt se den , men bara om ni har torr humor , och jag har verkligen torr humor :p .. orkar inte förklara den filmen , mer än att jorden blir typ attackerad av ipodrymdvarelser , helt sjukt :p

i love you beth cooper : är en typsik ungdomsfilm, handlar om en tönt som gillar skolan populäraste tjej som är tsm med en militär kille. " tönten " håller tal på studenten och säger då en massa sjuka saker som han verkligen inte borde ha sagt ! kan bara säga att han är som gott som död :p .. rekommenderar även denna filmen, tyckte denna var bättre än scary movie 4 iaf.

en väldigt rosa design ;)

efter jag varit i tomelilla så stack jag till sara , och hon hjälpte mig då med designen :) åh vad vi klödda hhahaha , men kul va det och jag fattar fortfarande ingenting med koder och sånt , ensam om de :o ? nej men sara är ju sånt smarthuvud och kan exakt allting , och där skoja jag :D men tack sara för du hjälpte mig !
http://hheysaraa.blogg.se/ ,tycker ni ska gå in och kolla på saras söta blogg !

bowling i tomelilla

var och bowla med familjen smedberg och mina familj fast utan papporna, innan vi stack till bowlingen gick vi in på bo ohlsson och kolla lite sen körde vi till bowlingen efter ca 15 :) bowlingen gick väl bra , fast vår bana höll på att klydda  hela tiden ! har inte så många bilder där ifrån men vi kan ju ta en bild på hur det gick för oss :) ordningen : mia,nina,felicia och moa.

drar till älskling !

nu sticker jag till min babe och myser :D
kommer hem imorgon eftersom jag ska sova där , hihi.
mys mys mys ! skriver imon ;) ska även bowla med min
söta kusin mia i tomelilla imorgon , ska bli toppppen !
nu ska jag städa mitt rum lite , ni får ha det bäst , puss

nina+blogg = ???

Nu har jag äntligen skaffat blogg  ! :) jag ska börja fixa med den när jag har tid,
och hoppas ni fram för allt läser den , annars blir det inget roligt ;) ska försöka
lära mig lite av detta nu , lycka till ..

RSS 2.0