BETTSKENA NNUUUU

Stack till tandläkaren idag efterskolan, och då fick jag min bettskena!  Wohoooo , jag har faktiskt längtat lite efter att få den. Men nu när han berättade att man kan få sjukt ont i huvudet dom första dagarna, ont i tänderna osv, så blev man lite så :p Men det ska jag klara av! Man läspar som ett jävla as, låter skit roligt. Pröva att sjunga och läspa låter inte så bra faktikst .. Nej har faktiskt inte så mycket att säga nu mer än att jag upptäckt att det är godare och borsta tänderna med  kallt vatten. Jag har alltid borstat i varmt... Godnatt på er :) !

MAN FÅR HA MJUKISBYXOR

Kände för att vara helt mjukisklädd, jätte skönt! Försökte säga till mig själv att man måste inte ha fina kläder alltid, det är skola .. Men ja! Nej, nu ska jag käka frukost och det känns sjukt skönt att vara klar med svenskan och bara ha 20 mattetal kvar till måndag. Pluggade som en dåre igår! Och, på med vantarna och halsduken idag, det är 7 grader ute :O ! Kramkram

ÅH, JAG VILL HA MIN VINTERJACKA,MÖSSA OCH VANTAR NU!

Kom precis hem från älskling och fysjutton vad kallt det är ute! Så såg jag två stycken med TSHIRT ?! AH hur tänker dom? Så kommer jag där förbi cyklande och liknar en istapp .. Och det känns helt fel och komma där med vinterjacka, mössa och vantar nu i augusti. Åh! Jag längtar iaf till vintern
.
Nu ska jag hoppa in i duschen, göra lite matte och lägga mig och sova gott!
Nattinatt på er, kramisar

ÄLSKLING

Fan vad jag älskar Mathias! Åh, vi har haft världens toppen dag idag, vi har tillochmed handlat. Sjukt mysigt!

OMG CAT

Kan inte låta bli och skratta varje gång jag ser denna reklamen på tv, haha!

SMOOTHIE

Okej, du gör såhär:
1.Mikra de frusna jordgubbarna i 1 minut
2. När du hällt i jordgubbarna, ta i ca en halv dl yoghurt
3. Ta vilken mjölk du vill, jag tar laktos eftersom jag är laktosintolerant, häller i lite mer än en halv dl
4. Ta lite vaniljsocker, brukar inte alls ta rent för mkt! Lite mindre än en tesked kanske, men om man vill att det ska smaka lite mer socker så ta i hur mkt du vill !
5. Blanda, stanna och kolla om den är för tjock. Om den är det så häll i lite mer mjölk!
6. Klart!
Namnam! Det kanske inte ser så inbjudande ut, haha ;) Men det är sjukt gott, lycka till!

HK BJÖRNEN 40 ÅRS JUBILEUM

Förlåt för extremt dålig bildkvalitet, har ju inte en systemkamera direkt ..
väldigt dålig bild, men cool entre !
mamma :) !
Som ni kanske förstår har jag och älskling varit på färsinga idag och fått ett gott skratt! Det är såhär att min mamma spelade i HK björnen innan när hon var liten, och idag spelade hon med sitt gamla lag mot damlaget som är idag då, i HK. Sjukt kul! Med mycket fusk och skratt så vann " de unga damerna " Men måste säga att deras entre var mkt mkt roligare än damlaget. Med rollator och kryckor! Sen var där lite uppvisningar och sånt med bugg och fitness. Jätte kul! Gratis klass,flaggor osv.
.
Ikväll vet jag inte vad som händer, om det blir filmkväll med några stycken eller om det bara blir jag och babe! Vi får se :) Och ännu en gång, sry för sjukt dåligt bildkvalitet ..

VARM O'BOY

Bara för det är så kallt, tog jag lite varm o'boy. Och faktiskt blev jag lite varmare om jag ska vara ärlig :) ! Det är aldrig fel med varm o'boy! Nu fick man såna känslor när man sitter i skidbacken och dricker något varmt. H Ä R L I G T! Nej nu ska jag borsta tänderna och fixa det sista, kram

NAMNAM

Nu sitter jag här och ätet frukost och funderar på att ta vantarna på mig idag, fy vad kallt det är ute!
Har en liten chillfredag idag, så inga så jobbiga lektioner förutom engelskan .. Men ni får ha det så bra istappar ! kramisar

PLUGG

Fullt utrustad med hello kitty! (L)
Nu har jag suttit i flera timmar och pluggat på denna förbaskade svenskan som kommer ta evigheter att göra, men nej ärligt svenska är skit kul! Jag kan dock inte heller släppa vår matte lärare! Vi har haft 2 lektioner sen vi började skolan, under dom lektionerna har vi haft ca 20 minuters räkning i böckerna, så i genomsnitt är alla på uppgift 17, på MÅNDAG ska vi vara på uppgirft 64. Det är över 40 uppgitfter! Och då ska vi alltså räkna dom uppgifterna ÖVER HELGEN. Sen på torsdag ska vi ha räknat fram till uppgift 100 någonting och samma dag ska vi göra diagnos. ÄR HON HELT ROLIG ELLER? OCH VÅR PISSE REKTOR BRYR SIG INTE HELLER. Tur att Elna tar tag i det, tack gode gud att man har en bra mentor! Åh, jag blir så förbannad. Först och främst kan hon ju lära sig prata ren svenska. För alla som inte vet kommer hon från Ryssland och kan inte snacka svenska normalt, hon bryter som .. Ja jag vet inte vad alltså, ÅHHHHH! Och börja säga till i klassrummet kanske? Men nej det är tydligen försvårt. Annars går väl skolan helt okej! Nu ska jag göra klart lite mer av svenskan och sen hoppa in i duschen, kramisar!

ÄLSKAR LÅTEN


FRUKOST

Nu har jag precis fixat mig och ska snart till skolan om ungefär en timme. Har idrott i 2 timmar nu direkt på morgonen så möter Sara och Felicia på vägen dit. Tur att vi har chilldag idag i skolan, är sjukt trött och mår inte så bra. Tror jag börjar bli sjuk, suck .. Idag har jag ingen aning vad som händer, vi får se :) ! Ha det bäst, kram på er
Pärondryck, mummmsiii !

23 AUGUSTI

Hej allihopa! Ville bara säga att jag lever fortfarande hehe. Har gått då i skolan några dagar och måste säga att jag är lite besviken på matteläraren, suck .. Försöker få mina pusselbitar på plats nu. Tack alla som stöttat mig, ni betyder enormt mycket! ♥  Nu dör min dator snart, så ska ta av min hårinpackning och ansiktsmask. Sen krypa ner i sängen och mysa med älskling, hihi! Älskar er , pusss på er!

DEPPBLOGGEN.SE ?

JO lite. Denna bloggen börjar bli en deppblogg där jag skriver ner hur dåligt jag mår. Det mesta handlar om hur jävla ful och framför allt tjock jag är. Jag måste fixa mig för att tycka sisådär att jag är fin. Att ha löshår,smink och fina kläder är vääääääldigt viktigt för mig, men sen när man går på typ entre så är det sjukt mkt finare än mig och då sjunger allt. Jag fattar inte varför jag är såhär? Och det ska börja en ny tjej i Mathias klass, som är den enda tjejer i klassen och ALLA jag lovar alla tycker hon är mega mega snygg. För er som inte vet snackar jag om Iza. Hur tror ni det känns för mig? SJUKT DÅLIGT. Det är det ända jag kommer gå runt och tänka på alla dagar i skolan. " Nej nu är Iza där, tänk så kommer Mathias gå till henne istället? Tänk så tappar han känslor? " Jag älskar Mathias över allt annat på jorden. Han är allt liksom. Eftersom jag tappat så många vänner. Har egentligen inte tid och skriva nu, för jag ska sova. Hoppas allting blir bättre snart för man orkar inte leva så som jag gör nu, tro mig. Ska lägga mig nu. Godnatt på er, puss och kram.

FEELINGS AND THOUGHTS ...

Imorgon drar skolan igång igen ..  Nej usch jag vet inte riktigt hur jag ska klarar pressen denna gången faktiskt. Kommer det bli svårare? Kommer det bli jobbigare? Kommer dom förbaskade redovisningarna bli fler? Och dom där högläsningarna, kommer jag klara dom? Alla läser ju mycket bättre än vad jag gör. Vad ni ser nu är osäkerhet, panik, stress och dåligt självförtroende. Som jag haft i alla dessa år i skolan. Och vill ni veta? Det känns som jag är ensam om att ha så mkt stress och höga krav på mig själv. Jag hatar att redovisa, verkligen hatar! Dagen innan gråter jag, på morgonen och ibland kan det vara precis innan. Jag känner dåligt självkänsla, hur ser jag ut, tänk så går det fel, alla andra gör det mycket bättre än mig, tänk så stammar jag, tänkt så läser jag fel, och nej jag är röd i huvudet! Alla dessa tankar som flyger runt i mitt huvud och gör mig galen. Matten som jag kämpar med, i skolan och på sommarlovet. Engelskan som jag aldrig räcker upp på för jag är rädd att det ska bli fel, jag läser aldrig högt på SO för det är jobbigt för alla läser bättre än mig, NO är jobbig för att alla dom där konstiga orden man ska lära sig osv, idrotten där alla är bättre och har bättre kondition är till och med jobbig. Allting är jobbigt .. Allting .. Vet inte vart jag ska ta mig till. Kände att jag behövde skriva av mig lite .. Allting handlar om dåligt självförtroende och för höga krav. Hur ska jag ta mig till? Vad ska jag göra?

MALME,MALMÖ,MALMOE? KALLA DET VAD NI VILL.

Har spenderat min dag i Malmö hela dagen med mamma, Moa och älskling, jätte mysigt! Fick lite smink, ansiktskräm och en tröja ( tröjan orkade jag inte ta någon bild på ). Vi har varit på fyndbörsen och Entre. Och jag kan säga er att jag är ingen bra hittare i Malmö .. JAG skulle hitta till Entre från fyndbörsen och tillslut fick vi ta hjälp av Mathias super iphone. På vägen dit tittade vi in till donken och åt där. Eftersom det var som en bastu att vara där inne så gick vi ut. Men sen kom det ett bi, sen två, sen tre .. Sen när jag insåg att jag hade 4 bi på mig, tog vi maten och gick in igen.
.
På vägen hem fick Maria en plats i bilen också eftersom hon jobbar på Entre. Och jag kan lova er att jag nog aldrig hört en sjukare historia än vad hon berättade. Jo .. Det är en tant som alltid tar samma buss som Maria på söndagar och säger då att hon är allergisk mot mobiler. Så där stod dom och väntade på bussen och Maria tog upp din mobil och skulle messa till någon och så säger tanten " Du får inte ha mobilen här för att jag är allergisk mot strålningen, så du får gå ut om du ska ha den" .. Maria bara " ursäkta? " ... Sen började tanten tjafsa ännu mera att hon inte tålde det osv osv .. Jag vet att det inte hörs så jätte roligt men jag har nog inte berättat det så punktligt.
.
Jag hittade en jätte snygg väska på h&m som jag verkligen ska köpa snart! Dom andra tyckte den var skit ful, men vet ni vad? Det skiter jag i ;) För jag blev störtkär i den väskan! Nej, nu ska jag nog väcka min älskling snart som har sovit i 2 och en halv timme .. Kram på er!
Förresten jag hade en super kväll igår!

MAN MÅSTE VARA STARK I ARMARNA FÖR ATT PADDLA KANOT

Då har man paddlat kanot för första gången i hela mitt liv, dock var det sjukt jobbigt för armarna! Och jag vet inte hur många gånger vi var nära på att ramla i mitt ute på sövde sjön. MEN roligt var de !

PADDLA KANOT ÄR KANON KUL !

Har preics paddlat kanot, nu har jag lite bråttom haha :) Så bloggar mer imorgon kväll eftersom jag ska till Malmö imorgon. HA EN SJUKT BRA KVÄLL FÖR DET SKA FANTAMAJ JAG HA , HAJPO !
jag älskar dig Mathias, igår var det första gången vi träffades. Sjukt jävla söttt, puss på dig!

SITTER HOS ÄLSKLING

Idag har jag absolut inget att blogga om. Just nu sitter jag bara hos min älskling och passade på att blogga medan han spelade guitar hero. Haha sån jävla nörd! Idag chillar vi med film,chips och choklad. Imorgon blir det en fullspäckad dag med att paddla kanot och på kvällen blire maskerad, SJUKT KUL! Ha en bra dag, kramisar

JAG VERKLIGEN HATAR ATT JOBBA!

Hejsansvejsan! Hoppas alla mår super, det är nog inte det riktiga ordet för hur jag mår. Jag är sjukt trött och har tränigsvärk i mina ben och hela min arm värker. Låter inte så hemskt, men tro mig det är det! Hela dagen har jag skurat staket som dom blev skinande rena, till ett litet stöd hade jag älskling med mig. Inte för han hjälpte till så mycket, hahah ! Satt mest och lata sig i soffan ;) Nu ligger jag i sängen och ska snart och duscha ( om jag orkar ) sen sticker jag till babe och kollar film eller något. Ha det bäst, kramisar
.
Har ingen bild från idag så slänger in en bild på mig själv HA .. HA. Ibland får man faktiskt vara egoooo

NATTSTAD ?

Vet att några av bloggarna jag läser har nattstad.se och det verkar skit bra. Man tjänar pengar, kanske inte så mycket men det är ändå en summa liksom? Jag vet inte alls hur det går till faktiskt inte alls hur det fungerar, men ja .. Eller ?

ALLA VI SOM GILLAR ICAREKLAMERNA


CLOTHES AND MY BABY


EN HEL GALEN DAG

Mega ursäkt för dålig uppdatering,men som sagt jag har sommarlov och ibland får man faktiskt ta en liten break. Hade en fullspäckad och helt GALEN dag igår! Dagen började med lite shopping. Kommer in bilder sen vad jag handlade. När jag kom hem stressade jag som fan att fixa mig sen snabbt som fan till Maja och sen snabbt  som fan upp till busshållsplatsen. Haha tror nog aldrig att jag har stressat så mycket på länge alltså, fyfan ..
.
Sen hoppade jag, Maja och Stephanie på bussen till Ystad där vi mötte Johanna,Vickan och Linnea. Stack och åt på max och träffade Li en lite stund. OCH SEN var det dags att gååååååå .. Vi gick och vi gick, och jag hade högklackat, och vi gick och gick och gick .. Tog av mina skor efter en lite stund. Sen kom där en skylt där det står Ystad och ett sträck över. Då börja jag fan undra om det var rätt. Som tur var kom Linnea och Vickan och räddade oss på cyklarna så skjutsade vi varandra istället.
.
Under kvällen kom där högar med folk men tror dock att det kom mer folk efter jag och Maja hade gått. Sista bussen gick halv 10, suck! Så jag och Maja gick då alltså tillbaka till lasarettet, alltså busshållsplatsen. Vi till och med sprang en liten bit. Och när vi hade hoppat på bussen säger Maja " Var är min mobil ? " och så kollade jag i hennes väska och där var ingen mobil. Då hade hon alltså glömt på busshållsplatsen, I YSTAD. Haha! Men hon har fått tillbaka den nu. Sen vandra vi hem med blåsor under fötterna eftersom vi gått barfota dit och barfota hem. AJ AJ AJ ! Alltså, en hel jävla galen dag alltså ..
.
BTW, jag bytade väska och igår innan jag åkte till Ystad och så glömde jag i min kamera i min andra väska. Därför ska man inte stressa, så inga bilder från igår ..

M

jag älskar dig mathias

FÖRLÅT MEN ..

Jag bloggar imorgon eller senare idag om jag kommer på ngt att blogga om. Har absolut ingenting att skriva. Sry. Kramisar

TIDSFÖRDRIV NÄR NINA HAR TRÅKIGT

Jag och älskling har absolut inte gjort någonting idag om jag ska vara helt ärlig. Vi är nog dom lataste i hela världen, haha! Han har suttit vid sin dator och spelat hela något spel som liknar wow, och jag har nog inte gjort så mycket mer än att bloggat och kollat lite på tv. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vi får se :) Kramisar
Blåsfisk ? ..
Hmmmmm, mitt finger ser helt snett ut ..

YSTADTOWN

Var då i Ystad igår med familjen. Även Nisse och Karin + barnen var också där. Var ute och träffade Love, Gösta och Zacki igår vid Backa, höhö. Love jag måste säga att du suger på att förstå vägbeskrivningar :o ! Resten av kvällen kollade vi på Grynet och Simpson avsnitt. Åt även mycket chips och gooooooodis :) Mamma var så gullig att hämta min älskling på vägen hem, så han nannade här inatt! Det var allting från igår. Jag hoppas verkligen att kaninen Viggo blir bättre Elin och Linus !
Amanda 
Gott ..
Mycket godare
Amanda och Moa
Amanda lite i sidan, Moa och Jag
Johan, ööööööööverglad
Moa som trycker ihop mina märgänläppppppar :) Bjuder ...
En maräng-choklad varg ? Ser ni att det liknar en varg, sjukt häftigt !

ÄNDRING !

Ändra kläder precis innan vi gick igår, istället blev det ...

.. DETTA ! I like ..

DAGENS OUTFIT !

Syrrans ring, som jag låååååånar för jag är total kär iden , hihi ..
Nu sticker jag om typ 10 min, haaaj !

HALLÅJ!

Har precis kommit hem från älskling :) Vi har varit i lund med hans familj, och äntligen har han fått sin efterlängtade dator, hihi .. När jag cyklade hem så träffades jag Becka och Bengtsson. Så där stod vi vid Malenas park och snacka om allting, typ ...Sen helt random Bengtsson barra " amen nej ...... " Så hade en fågel skitit på hans arm HAHAHAHAHAHHAHAHA ! Så jävla roligt. Aja nu sticker jag till Ystad, ha det bääääst :D

SLÄNGER IN ETT LITET SENT INLÄGG

Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering men har varit ute hela dagen! Jag har åkt rullor och varit med Maja och Matilda, och även träffat Anderas och Rikard. Har precis ätit taco med min älskling, är bara hemma om och fixar lite saker sen sticker jag dit igen och myser med honom  :) Tror vi åker till Nova imorgon med Mathias mamma. Han ska köpa sin efterlängtade data, haha ! Men inatt sover vi i hans nya säng som han fick i förregår, haha ! Äntligen slipper vi trängas i en 90 säng ... Ni får ha det så jätte bra, puss på er
.
GLÖMDE MIN KAMERA HEMMA INNAN, SÅ INGA BILDER FRÅN IDAG , sorry dudes .. Det får bli en annan bild på Matilda och Maja , tihihi ..

----

Minns du tiden då man var liten?
Då skitsnack inte fanns.
Kärlek var en puss på kinden.
Höjden av smärta var när barbie tappa benet eller när bilens hjul försvann.
Värsta gråten var när man ramla och skrapa upp knäet.
Största rädslan var monstret under sängen.


Nu finns nästan bara skitsnack som vardagssnacket.
Kärlek förändras till en stor lek.
Smärta är när du skär dig i handleden.
Värsta gråten är när den du mest älskar över något annat sårar dig.

Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig åter få dom.


DAGENS FRÅGA

hej, kan du kanske berätta för mig skriftligt hur man fixar bloggdesignen ? ;) för jag har redan gjort en bild på mig med mitt namn och så sen ska jag hitta en bakgrund men jag fattar absolut inte hur jag "får in dt" på bloggen :) ! hehe 
ps. jättebra blogg :)
.
Svar: Hej hej ! :) Jag ska göra så gott jag kan med det du, jag ska försöka! Jag ska göra det en dag när jag har tid, absolut! Är lite upptagen med mycket nu, men ska försöka göra det så tidigt som jag kan ;) Hoppas du inte har för brottom med den ???? ... Och tack :D

DÄRFÖR STÅR DET ALLTING ÄLSKLING..

Kanske dags att förklara allting som hänt nu på sista tiden.. VÄRT ATT LÄSA!
.
Ni som läst min blogg sen en tid tillbaka vet att jag var mycket med Emil,David osv. Dom har inte nämnts så mycket i min blogg, vilket ni kanske har märkt. Jo, anledningen är att vi har bråkat allihopa. Eller dom har blivit sura på mig för, jag vet inte riktigt varför. Men jag tror att anledningen är att jag fittade/klöddade så mycket med Mathias att dom blev irriterad. 2 av dom gillade mig och kanske reagerade lite starkare. Men ja, jag har förlorat allting. Mina vänner. Alla. Hela mitt gäng. Jag har min älskling kvar bara .. Och vet fortfarande inte vad jag gjort för fel. Men något dumt antagligen. Jag ångrar det såååååååå mycket! Tänker på det varje dag och har försökt prata med Emil eftersom han stod mig närmast typ av alla. Han stöttade mig till max och fanns där hela tiden.. Han orkar inte  med mig längre och så får det vara nu. Vet inte vad som händer sen. Var tvungen att skriva detta så ni inte misstog allting som om jag övergett mina vänner för Mathias. För jag och Mathias hade ett förhållande innan som inte alls var bra! Men sen pratade vi igenom allting och blev tillsammans. Då sa vi att jag skulle få åka med Emil och dom till Donken om jag vill det, eller vara med dom en kväll eller några kvällar. Allting verka vara så perfekt, men ändå sket allting sig. Jag mår sjukt dåligt av detta och vet inte vad jag ska ta mig till .. Det var bara det jag ville säga.

TRÄNINGSOUTFIT

Tränings outfit
- Håret i en fläta eller en toffs
- Sport bh, bekvämare än en hård bh
- Pösigt linne så det inte ska bli för varmt
- Vanliga idrottsshorts
- Vita 'tjocka' strumpor, tycker det är fint med vita strumpor i gympadojjor!
- En tjocketröja som man kan ta på sig om det är kallt
- Tills sist men inte minst ett par BRA skor att jogga/gå i ! Det är super viktigt

JOGGING RUNDA

Tog mitt sunda förnuft igår och stack upp till oran och joggade en liten runda med älsk. Fy sjutton vad trött jag var efter! Jag gav allting, verkligen allt. Sticker ut igen imorgon och går/joggar, kan ju inte ligga inne varje dag och inte göra något liksom. Då kan man lika bra röra på sig! :D För er som inte vet har jag inte gått på ngn sport i hela mitt liv som går ut på att springa. Jag har gått på gymnastik när jag var liten och simning för några år sedan. Så mitt mål är att få upp konditionen och få bort lite fett. Senare ska jag tycka det vara kul och springa efter ett tag, för då går allting mycket lättare! ;)

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING

Har varit väldigt upptagen den senaste tiden och har inte alls haft tid och blogga, jag ska skärpa mig lite.. Men vafan, det är sommarlov!

DANMARK DEL 2

Hotellet, skit fint! Fast fula golv .. Blev klart den 1 juli, alltså förra månaden :o ..
HAHAH rolig bild

3 AUGUSTI

Hejsansvejsan! Gud vad tiden har gått fort! Det är redan augusti.. Sa till Mathias igår att det är nästan jul, haha! Men det är det ju nästan ..
.
Har precis ätit frukost med min syster och med älsklingen. Som ni såg bloggade Mathias igår, haha! Och ja bion var skit tråkigt och jag kunde inte sitta still heller så han bredvid mig blev nog lite irriterad höhö .. En mysdag i Lund med älskling är aldrig fel! Vet inte vad som händer, hittar på något med min älskling, ja, så tror jag att det blir :) Ska kila nu, kramisar

cha cha !

dagen har bestått av att jag och min älskade ninis vaknade upp, och jag vakna som vanligt nåågot tidigare än nina (a) så fick väcka henne och tvinga ner henne för att göra såna baguetter i ugnen (y) sjuuuukt puligt ;)
iallafall, dagen har bestått till det mesta av att knalla runt i lund i MASSOR av affärer (n) så jääävla tråkigt.....
lite senare blev det bio :D men nina gillade inte filmen :/ hahaha, konstigt? vi såg trollkarlens lärling, vilket kanske förklarar varför hon såg sjuktligt uttråkad varenda gång jag tittade på henne (a)
nu ska vi myysa vidare till tvn och sen sööööva :D
haaaajpo ! /mathias

BTW, blogga suger rövhål

DANMARK DEL 1

Sara ville inte vara med på bilder!
Del 2 kommer senare ikväll eller imorgon :)

RSS 2.0