HÖST HÖST HÖST


EN TJOCKIS KATT

Hon blev faktiskt inte så söt på dessa bilderna, men hon la så sött med tassen precis där vid huvudet :) Haha .. Har kollat på The voice, med Kenza och Tyra. Deras program börjar idag. Nu ska jag sticka till skolan, och måste bara tillägga att det är 3+ grader ute, KALLT!

DAGENS LÅT

En liten uttjatad låt, men den är fortfarande bra!

2 VECKOR KVAR

Åh, snart åker vi till Cypern! Det är ju första gången jag flyger flygplan... ni anar inte hur nervös jag är. Tänk så störtar vi, och dessa flyggropar eller vad det heter? Det låter ju skit läskigt. Men jag tror jag klarar av det, antagligen blir jag helt nervös och skakig och kommer säga till alla att jag älskar dom ifall jag stötar, nej men. Jag är faktiskt nervös. Men nu sitter jag och kollar i den här tidningen som man får hem, ni alla känner säkert igen den? eller? Får se om jag hittar något kul att ha på planet, eller ja. Typ en väska, någon kräm eller godis? Fast väskorna är kanske inte världens billigaste, då köper jag hellre en i Cypern!



SNYGGA KLÄDER OCH SKOR FRÅN MELBA.SE


Hittade denna underbara sidan på min kompis blogg :) Och idag i skolan har Sanne och Elna lärt mig att om man äter en liter popcorn, som man gjort på spisen, utan salt och lite olja, så är det som att äta en banan! Skit bra. Så ringde mamma direkt och bad hon köpa popcorn, hihi!

AFTER EIGHT


VINGUMMI ÄR FAKTISKT RÄTT GOTT

Skolan idag har varit SICK ! Jag har ingen aning alls hur jag ska kunna förklara allting, men vi ska iaf jobba med sex och samlevnad i 3 veckor. I det ska vi ha egna familjer som lärarna bildat till oss, vi ska bygga våra egna hus och bosätta oss på " kondomvägen." HELT SINNES! Så nu har vi ett eget schema med knapp vanliga lektioner, vi slipper matten i 3 veckor och antagligen får vi inte heller så mycket läxor :) ! Helt klar gilla. Dock undrar jag hur hemkunskapen kommer gå, jag som inte ens kan koka vatten?
.
Efter skolan stack jag till älskling och hela dagen har han installerat sitt nya ljudsystem med en bas som är lika stor som en bananlåda. Jag kan säga er att det dunkar rätt friskt, garderobsdörrarna skakar ..
Mathias lillasyster Maja försöker lära mig att spela "Lille katt, lille katt .. " på keyboard, det gick väl okej. Skoja bara! Jag suger på att spela, haha! Övrigt har vi bara kollat på tv, zappar mellan Ullared, Idol och Simpsons :)
Men nu ska jag sova ordentlig, godnatt finisar :) !

DAGENS OUTFIT

Ärligt, den viktigaste klädesplagget man måste ha nu på hösten är HALSDUK! Ni har redan och kommer få se den mycket i min blogg ..

DAGENS FRÅGA

Nicole om EN NY FAVORIT I GARDEROBEN:
Var köpte du din kavaj, jätte snygg? :D

Svar: Hej Nicole! Sprang in på h&m och var helt desperat av en kavaj! Vad jag vet tog jag den sista inne på Entre, men dom får säkert in fler och det finns garanterat i de andra affärerna :) Någon annan stans i Malmö, Lund eller ja, vart som! Kram Nina :D



PLUGGSÖNDAG

Sitter här och försöker göra min engelska, men jag har total hjärnsläpp och vet inte vad jag ska skriva .. Skit svårt! Så man kan säga att jag gör allt annat än min engelska, hehe. Sitter och kollar lite på idol nu, fast jag redan sett allting redan. Men det kan ju vara kul! Hoppas på att Mathias kommer hit sen och hjälper mig lite, så kanske det går lite bättre! Måste säga att jag hade en fantastisk kväll igår, jääklar. Har nog inte skrattat så mycket på länge alltså :)

GRÄDDBULLSKRIG!

Jag fick mest på mig, tack vara mamma och Moa. Haha! Stod och åt min kladdiga gräddbulla och så kommer mamma och smäller upp hela i ansiktet, sen Moa där på.. Hmmm, dom ska få tillbaka någon gång !
.
Idag har jag gjort ingenting medan älskling har hjälp pappa med att bygga ngt eller ja, eftersom vi håller på att göra om i hallen. Nu ska jag fixa mig och sen sticker jag och träffar Sara och flera hemma hos Linus :) Kram på er

MIA 17 ÅR !

En sjukt gullig nalle som hon fick av sin pojkvän Linus  :)
FEMKAMP!
Tack så jätte för igår Mia och allihopa !

EN NY FAVORIT I GARDEROBEN

Som sagt var jag ju i Malmö igår med älskling, och jag kan säga er att nästa gång litar jag på Mathias iphone och inte mig själv, haha .. Jag tyckte ju att det var mot Triangeln men det är ju mot andra hållet, suck .. Vi gick nog 5 km igår alltså, genom hela Malmö kändes det som. Jag som trodde att jag hittade, hihi. Men en underbar dag hade vi iaf!

BRÅTTOM

Bloggar ikväll! Ska till min snygga kusin Mia och fira henne idag, 17 woho :) Har haft en fantastisk dag idag i Ystad/Malmö med älsklingen. Kram på er !

CHIPSKRÄNG ?

Var nere hos mamma på jobbet innan med Mathias. Så vi fick en låda med chips i famnen, haha!
.
Varit i skolan idag, och varför lyckas jag alltid med att skada mig? Skulle hoppa häck och redan i morse hade jag ont i ryggen, och såklart ramlar jag och skadar ryggen totalt. Så jag har gått som en anka hela dagen, och kvidit rätt ut .. Hmm. Hoppas det blir bättre till imorgon, för då ska jag till Ystad. Kan inte fatta att jag gått med på att sitta på park i en timme (älsklings skola) , hallå jag är random ? Men nu ska vi se på film och mysa, kram på er!

EN LITEN SHOPPINGRUNDA

Ett par tajts, lite söta.
En mössa som passar perfekt till min halsduk! Med såna gulliga knoppar, samma färg och skön :)

DAGENS OUTFIT

Mysigt och enkelt.

SMOOTHIE MED GLASS OCH CHOKLADSÅS, MUMMMMS!

Chokladen skulle likna ett hjärta :) Har varit hemma och varit sjuk idag, älskling kom och hälsade på också. Vi som i 3 timmar, huh. Nu ska jag duscha och sova gott! Imorgon är det sista dagen i skolan för denna veckan eftersom vi är lediga på fredag. Gutt! Tar nog en sväng till Ystad, vi får se hur det blir. Men ni får ha det så sjukt bra, kram

ROSA SÖTISAR

Mammi kom hem med dessa sötingarna till mig idag! Tycker dom är skit gulliga och jätte sköna, men det ser ut som om det är 58 istället för 38. Frågan är om jag kommer använda dom? Vi får se :)

SPIKMATTA


Årets julklapp 2009, dock är det mammas haha! Faktiskt tycker jag att det gör rätt ont att ligga på en sån :o ..
Har faktiskt ingenting att blogga om idag, har mest råpluggat hela dagen och måste säga att Mathias och Moa har damp. Haha, sinnes! Och ja, tills imon har vi tysk läxa och på första gången kan jag den inte, känns lite konstigt, men en gång gör ingenting! Nu ska jag snart lägga mig, kram på er!

DAGENS FRÅGA

Anna: Var köpte du din halsduk? :D
.
Svar: Hej Anna! Jag har köpt min halsduk på Indiska på Nova Lund och den kostade 249 kr . Jag tycker den är asskön men några tycker att den är lite "sticksig", men det är bara för känsliga personer. Hehe.

EN SÖT LITEN LÅT

I, I'm good at wasting time
I think lyrics need to rhyme
And you're not asking
But I'm trying to grow a moustache

I eat cheese, but only on pizza, please
And sometimes on a homemade quesadilla
Otherwise it smells like feet to me
And I, I really like it when the moon looks like a toenail
And I love you when you say my name

If you wanna know
Here it goes
Gonna tell you this
The part of me that'll show if you're close
Gonna let you see everything
But remember that you asked for it
I'll try to do my best to impress
But it's easier to let you take a guess at the rest
But you wanna hear what lives in my brain
My heart, will you ask for it, for your perusing?
At times confusing, slightly amusing
Introducing me

Doo doo, doo doo doo doo to
Doo doo, doo doo doo doo to
La la la la
La la la la la la la la, da

I never trust a dog to watch my food
And I like to use to the word "dude"
As a noun, or an adverb, or an adjective
And I've never really been into cars
I like really cool guitars and superheroes
And checks with lots of zeros on 'em
I love the sound of violins
And making someone smile

If you wanna know
Here it goes
Gonna tell you this
The part of me that'll show if you're close
Gonna let you see everything
But remember that you asked for it
I'll try to do my best to impress
But it's easier to let you take a guess at the rest
But you wanna hear what lives in my brain
My heart, will you ask for it, for your perusing?
At times confusing, possibly amusing
Introducing me

Well, you probably know more than you ever wanted to
So be careful when you ask next time

So if you wanna know
Here it goes
Gonna tell you this
The part of me that'll show if you're close
Gonna let you see everything
But remember that you asked for it
I'll try to do my best to impress
But it's easier to let you take a guess at the rest
But you wanna hear what lives in my brain
My heart, will you ask for it, for your perusing?
At times confusing, hopefully amusing
Introducing me

Doo doo, doo doo doo doo to
Doo doo, doo doo doo doo to
Doo doo doo doo

Introducing m
Jag tycker dock att man måste sett filmen för att den ska bli extra söt!

FEL PÅ MIN BLOGG?


STRYKCHIPESET

Har legat och degat med älskling halva dagen, men eftersom man har en del läxor var man ju tvungen att göra lite där då också. Karlsson kom hit innan och hämtade Mathias eftersom dom två skulle till Jönköping med lastbilen. Så idag blir det att vänta på vem som ska vinna valet, göra läxor och titta lite på tv. Man får alltid vara seg på söndagar.

FEST HOS MARCUS OCH LINN

Tack för igår! Dock var jag där inne i 3 timmar kanske. Jag var inte sugen och nej usch. Så jag var ute och träffade lite annat folk. Annars var det jätte trevligt. Tack Marcus och Linn! Snodde lite bilder från facebook av Mia :)

I GOTTA FEELING, THAT TONIGHT GONNA BE A GOOD NIGHT

Har varit med älskling idag och vi var ute och gick lite :) Gud vad det blåser ute, haha så mycket att Mathias keps flög av mitt i allt! Nu ska vi snart på fest hos Marcus och Linn, trevligt! Och grattis till Felicia som fyllde år igår, men hann inte blogga igår så. Så nu ska vi äta lite pommes sen cykla i ovädret, hmm .. KRAM KRAM
Testade lite ögonskuggan, blev väl rätt så bra. Har super bråttom nu!

DAGENS FRÅGA

Lina: Vet du var man köper löshår? :)
.
Svar: Hej Lina! Du kan ju köpa hörförlängning/löshår på Confy och Nicoles i Malmö som ligger ungefär vi Triangeln. Du kan ju söka efter adress och sånt på internet. Annars vet jag att Raunzel.se har bra löshår som bla Kissie har. Och det är bra kvalitet på det, men dock kostar det kanske en del pengar. Mitt kostade 899 och det var ett helt paket, om du har tunt hår får du ett halvt som kostar ungefär 400-500 kr. Hon i affären är jätte duktig på att välja rätt  hårfärg på hårförlängningen som är exakt som din hårfärg :) Hoppas du fick svar på din fråga! Kram
Här har jag mitt löshår i :)

DAGENS OUTFIT

Ser lite ledsen ut på bilden, men det är jag inte! Hihi. Nej nu ska jag äta min gröt sen till skolan, hajpo!

NATTI NATT!

Såhär dags på kvällen får ni världens fulaste bild, med lite humor i. Men nu ska Nina nanna sött och sen ska hon klara de muntliga "provet" imorgon på engelskan. Godnatt på er, kram

BRRRR ... VINTER ?!

Ni kan inte förstå hur sjukt kallt det varit idag! Jag kanske får skylla mig själv att jag hade tshirt och min halsduk bara. Men på dom sista lektionerna fick jag ta älskling tröja som jag lagt i skåpet och burra in mig i den. Sjukt! Snacka om att längta efter vinterjackan! Uhh. Tur att jag ska till Cypern snart. Jag ska flyga för första gången i mitt liv. Snacka om att jag är nervös för att typ störta eller något .. Och många har berättat om att det finns lufthål i himlen så man faller. Hur läskigt låter inte det? Men det löser sig nog! Jag lääääängtar. Och det är första gången jag är på solsemester. Har åkt skidor sen jag var 4 år gammal. Så nu har jag övertalat mamma och pappa!


EN OVANLIGT LITEN MARSHMALLOW GRILL KANSKE?

Ja, såhär kan det ju gå om man håller den där lite för länge ..
En god en! Så nu slipper man starta grillen, för att få en god och krispig marshmallow!

JAG HAR SÅHÄÄÄÄÄR MYCKET HUVUDVÄRK

Dagen idag har kortfattat varit jobbigt, tråkigt,kall, tröttsam och helt allmänt dålig. Haft huvudvärk, en massa tråkiga lektioner. Till exempel världens längsta och knäppaste genomgång på musik! Jag har faktiskt inte så mycket att skriva. Det är inte så kul att veta mina dagar att jag går i skolan och gör min läxor. Carebox [ ] , right ? Jag har varit hos min älskling idag och det var det underbaraste på hela dagen! Jag älskar dig otroligt mycket. Men ja, jag har gjort läxor och sovit där så, inte så social av mig. Hihi. Nu ska jag duscha, välja kläder sen kolla på kungarna av Tylösand :) Kramisar.

10 MÅNADER SAMMANLAGT

Jag älskar dig Mathias Persson


DAGENS LÅT

Skolan har varit helt okej idag, min klass är underbar! Efter skolan har jag varit hos älskling och pluggat sönder. Så nu är svenskan klar iaf, det är skönt! Hoppas bara att jag klarar det muntliga på engelskan på fredag, lite nervös men jag ska göra så gott jag kan! Imorgon ska jag någonstans med konfan vilket jag inte vill. Åh! Får väl ge det ett par gånger dådå. Nu ska jag nanna, nattinatt!

DAGENS OUTFIT !

Min mysiga halsduk, ett par tajts och en skjorta. Gilla!

MIN HÅRFÄRG

Nelly: Vilken hårfärg e det!? :]
.
Svar: Jag har denna hårfärgen :) Förresten! Ni som kanske vill färga ert hår, och som har blont ska absolut inte ha något som heter ASK i. Det står det under numret. Jag har ljusbrun, man kan ha kastanje också :) Om ni har ask i så kommer det bli grönt, usch.

SHOPPING ÄR VÄRLDENS DROG!

VÄRLDENS MYSIGASTE!
En liten gullig kofta, ser dock så mycket snyggare ut i verkligheten!
Som ni kanske förstått har jag varit och shoppat hela dagen, och snacka om att alla var trötta i fötterna efter allt! Vi har farit in och ut i vart ända affär på hela Nova, säkert 2 gånger vars. Jag hittade kanske inte vad jag hade tänkt mig till exempel ett par höst/vinter skor, såna stövlar ni vet! Jag tycker alla ser så, punkiga ut. Men det är nog bara jag som är lite så, får nog har lite hjälp med mig när jag ska köpa ett par, haha! Nu ska jag gå och duscha och tycker att jag varit en riktig höjdare att blogga idag, massor av bilder hihi! Kram på er

GÅRDAGENS OUTFIT



NI ÄR BÄST TJEJOR !

Har ingen bild på Sara, men tack så jävla mycket för kvällen tjejer! Ni är underbara, älskar er.

TRYCK PÅ F5 !

nina har ny header och design :D vi älskar dej <3 / felicia, sara & sanne

DAGENS FRÅGA

hej, lite sen kanske :o 
men var har du köpt din väska? , blev störtkär i den såfort jag såg den! :)
kramar / melinda
.
Svar: Hej Melinda!:) Den kan jag lova att jag också blev, totalt dunderkär! Haha men det är bättre sent än aldrig ju, jag har köpt min väska på Nova Lund. Jag har faktiskt ingen aning vad butiken heter, men tror den heter Malmbergs eller något sånt. Den ligger snett över Dressman och en butik från Lindex. En sak bara, där är jätte dålig kvalitet på den, sömmarna har spruckit inne i väskan. Kanske för jag haft för tunga saker men ändå? Men jag har lagat den igen, annars är den super!

HALLÅÅÅJ!

Sov över hos älskling inatt, och ikväll kommer 3 söta tjejer hit här mest bara för att umgås. Sjukt underbart! Så nu ska jag städa rummet och lite sååånt. Och igår hade jag världens bästa engelska lektion, så jäääkla happy! Bloggar nog mer ikväll eller imorgon kväll. Planerna för imon är: SHOPPING.


TODAY

Idag har jag varit hemma från skolan och försök återhämta mig. Har gjort lite läxor och bara vilat mig. Gick också ut en runda idag. Gick en liten runda mest för att få frisk luft och för att slappna av. Min älskling kom även hit  som hjälpte mig med läxorna, tack babe! Nu ska jag hoppa in i duschen, massa kramar. Och imorgon ska jag försöka ta mig på skolan och sen ha en underbar helg med mina töser! Kram
Mitt rätta jag? Inget smink ingenting? Bara Nina?
( och fula utslag på armen också)

TALAR UT

Ibland kan man råka ut för stress. Till exempel när man har för höga krav på sig, när allting ska vara perfekt och utseendet är jätte viktigt. Jag har råkat ut för allt detta och håller nu på att övergå till Nina igen som alla känner igen. Jag har haft det skit tungt och verkligen jobbat röven av mig för att kunna göra alla läxor. Men inte ens det har räckt till. Jag har tycker att jag är totalt värdelös, för att alla andra klarar det ju? Alla klarar läxorna, alla tycker bra/bryr sig inte/ eller tar dom som dom är för sitt utseende. Det verkar så enkelt för alla.
.
Jag har fastnat i en krets med att bry sig allt för mycket med sitt utseende. Jag kan inte räkna på fingrarna hur många gånger jag ens hört att " sluta bry dig så mycket om hur du ser ut! Du är fin!" Men ni fattar verkligen inte hur svårt det är att bara släppa utseende. Det är jätte svårt för mig. Vi satt och snacka i skolan när vi gick upp. Jag skämdes att säga att jag gick upp klockan halv 7, när alla andra gick upp i snitt kvart i 8 typ. Jag skämdes. För att jag är så fixerad av mitt utseende, hur jag ser ut, att jag måste fixa mig för att må bra. Om jag inte hittar några fina kläder kan jag vägra att gå till skolan. Det är sjukt jobbigt! Och dock, tror jag att jag fastnat här. Jag ska försöka få bra lite självförtroende!
.
Jag har alltid haft väldigt höga krav på mig själv. Till exempel det nu med utseendet, men även skolan och andra saker. Jag har skrivit i alla mina utvärderingar på skolan står det att jag ska nå upp till VG i alla ämnen. Men hur mycket får jag inte jobba för det? Jo, jag jobbar röven av mig och när jag tycker det blir skit dåligt, fast det är okej, måste jag skriva eller göra om det eftersom jag har sån dille på att det ska bli bra, jag måste tycka det själv! Många av mina lärare säger att jag är jätte duktig osv. Jag säger absolut inte för att skryta! Men dom säger det. Inte för jag tar åt mig. Inte överhuvudtaget. Jo, kanske ibland bara när jag är nöjd med det.
.
Ang självförtroende, det är nog allt jag behöver. Jag har nog allt annat. Jag har kommit närmre dom jag alltid velat komma närmre. Sanne, Felicia och Sara. Jag älskar er så otroligt mycket! Jag har så mycket i hjärnan nu som bara vill komma ut, men jag finner inte riktigt orden. Men, ja.. Jag har hamnat i en otrolig stressperiod och mår kanske inte på topp. Men jag vill säga tack till mamma,pappa. Tack Sanne, Felicia och Sara. Tack Mathias älskling och tack till mina mentor, Mats och "min extra mamma Anne." Eller, ja hon är som en extra mamma, för jag har växt upp med henne. Mamma och pappas bästa vänner eller  vad man ska säga, så ni inte tolkar det fel. Ni är så jäkla underbara!


BÄTTRE ÄN KISSIE ?

En liten somrig låt som Paow och Hugo har gjort, tycker dock att videon är asgullig! Måste också hålla med om att detta är faktiskt bättre än Kissies låt som dom mixat sönder :)

DAGENS OUTFIT - NÅGOT ENKELT BARA.

Kanske inte den bästa bilden, kanske inte världens snyggaste kläder. Men jag kan säga er att det är världens mysigaste kläder att gå i ! Hajpo.

IGÅR: HAR NI KONFIRMERAT ER ?

Igår drog då konfirmationen igång och ärligt tror jag redan nu att jag kommer hoppa av det jävla möget! Jag gör det bara för presenterna, tror dock att de flesta gör det. Efter konfan drog jag hem till älskling då hans lilla syster bjöd mig på kladdekaka, tack så mycket maja! Sen stack jag och Mathias hem till mig och käkade lite taco. Med en full hög av läxor och panik kollade jag på Idol med mamma och Moa medans Mathias kollade fotboll med pappa. Haha .. Och Sverige vann ju såklart! 6-0 , ändå rätt sjukt. Men dom de spelade mot har typ vunnit en match på 12 år eller vad det var :) Men nu ska jag äta lite sen sticker vi till Kristianstad och ska hämta en väldigt roligt sak, men det går ni reda på sen! Kram på er
Usch ja ..
Dock fick vi ett skit fint block ! Så något positivt var det ju :)

ORKAR INTE

Idag, har nog världens sämsta dag. Jag vill inte säga varför eller vad, det är bara det .. Och bara så n i vet färgar jag tillbaka mitt blonda hår inom kort. Åhh, jag är bara såå .. Ledsen och nere idag. Jag vill bara stanna hemma från skolan och bara sova... Men jag får väl äta frukost och gå till skolan. Hej!

I LOVE ULLARED

Ikväll börjar programmet som jag längtat eftet, ULLARED! 20:00 på 5, missa inte det, åhh jag hoppas verkligen att dom skratt-tanterna är med igen och Morgon kommer vi ju få se mycket mer av. HAN ÄR SÅ ROLIG. Jag ska allafall banka mig framför tv klockan 8 ikväll, guttans!

ÖVERRASKNING!

Sådär! Nu har jag äntligen vågat färga mitt hår, och jag höll det hemligt för att överraska alla i skolan idag. Jag sa det inte till någon förutom älskling och min familj. Jag vet att vissa från min skola läser min blogg. ALLTSÅ DET  VAR DET ROLIGASTE JAG GJORT! Gud vilka reaktioner alltså, haha jätte kul! Och det roliga var att vi visste att Sara skulle skrika och Stephanie skulle stå med öppen mun 1 minut och bara gapa. Och det gjorde dom, gud vad bra vi är på att gissa! Dock tappade Sanne väskan och Madde blev helt paff. Aw, jag har faktiskt gått många fina kommentarer idag av många på skolan, jätte tack! Det stärker mig faktiskt.  MEN NU, BLEV DET BRA DÅ ?!?!? :D


JAG ÄLSKAR DIG

Jag har världens bästa pojkvän.

JAG BARA ÄLSKAR KLÄDER

Som vanligt har jag dock inget intressant att blogga om, så slänger in kläder lite här och där! Men imorgon, då får ni jäklar i det se, loooooovar att det är spännande. Men men, det får bli en överraskning tills imorgon. Ska hjälpa Moa nu med en sak, btw hon har skaffat facebook. SJUKT SÖTT! Sen ska jag sova. Godnatt på er!

HISS ELLER DISS?

'

WOULDN'T CHANGE A THING



.
.
Har fastnat för låtarna i Camp rock 2, och jag älskar Demis röst verkligen!
Nu ska jag och älskling gå och lägga oss, och imorgon åker jag med hans familj och kollar på kakel till deras nya hus, läääängtar tills jag får se huset färdigt! Godnatt på er :)

HEJA SVERIGE FRISKT HUMÖR DET ÄR DET SOM SUSEN GÖR!

Igår spelade då Sverige mot Ungern, så det var bara med att ladda med fotbollsmums, sverigetröjor och ett glatt humor! Jäklar vad spännande det var och Zlatan med sina underbara passningar, klackningar  och allt vad det nu var, helt sjukt! Som sällskap hade jag hela familjen och min älskling.
.
Ikväll vet jag inte vad som händer, blir nog och träffa lite folk och så, trevligt!
Nu ska jag fortsätta råplugga, på en lördag jag vet, men vi har 5-6 läxor till nästa vecka som inte är så lätta ..
Kram

BIKBOK


RSS 2.0