ett litet snabbt inlägg !

kom hem för en liten stund sedan från min älskling , har precis kommit ut ur duschen och ska sminka mig och fixa mitt hår lite nu ! jag tror inte jag kan blogga så mycket i ikväll , men då bloggar jag imon om idag  , kram


justin bieber - baby

inte okej ..

jag är en stor fet idiot ! att svika 2 st som man älskar är helt för mycket, att inte tänka innan man gör ngt eller säger något , egentligen vill jag inte skriva om detta men denna gången är verkligen allting mitt fel och jag vet itne vad jag ska göra , förlåt mig , verkligen , jag ska aldrig mer göra om det för detta var fan en läxa som jag lärt mig av , aldrig mer ... allting är ditt fel

andra garderoben

nu har jag luftat min andra garderob , det blev inte så mycket utkastat där ifrån men jag måste dock ha nya kläder ! mina är så tråkiga och så , men jag fyller år nästa fredag och jag har en del pengar i börsen , så jag bestämde mig för att jag inte ska shoppa på hela lovet och sen stor shoppa när jag har mkt pengar , för antagligen kommer jag få pengar på min födelsedag :) har nog inte shoppat kläder på 1 månad snart , lite olikt mig faktiskt .. men men :)
nu ska jag ta in alla saker på mitt rum eftersom jag storstädar , jag har dammsugat och torkat golvet sen ska jag till mathias och sova där tror jag :) imorgon ska jag och folket kolla på mathias och oscars match sen drar alla hem till oscar och kollar film , på torsdag ska jag bada i hörby och sen sticker jag på tjejkväll med mina älsklingsttöser ! :)

skoluniformer i skolan ?

läste precis på nätet att det är många som som vill ha skoluniformer i skolan 30 % nekade för att vilja ha det men restan , 70 % , var med på de. en tjej skrev att hon hade tyckt det var skönt för då hade man inte behövt välja kläder varje morgon/kväll , men vissa blir ju dock mobbade för sina kläder och där är en till fördel , men nackdelarna är ju att det blir tråkigt i längden med samma kläder hela hela tiden , och tänk dom som kanske inte tvättar sina kläder , tänk så äcklig och så dom kommer lukta svett då ? och jag hatar verkligen folk som luktar svett , verkligen , det är ofräsch och äckligt ,




fashionfashionfashion


hiss eller diss ?

hiss eller diss på håliga jeans?

första garderoben

idag har jag rensat ut allting från min första garderob får se om vi tar den andra sen , hihi :) ibland behöver man lufta garderoben och rensa ut gamla och fula kläder som ligger längst ner och tar plats !


planer för idag; ska vara med min älskling och hitta på ngt , kanske med folket eller själva, vi får se hur det blir :) kanske inte hinner blogga ikväll , sry .. men så är det när man inte har så mkt tid , hehe .. men isåfall bloggar jag imon , kram på er !

igår; det mysigaste jag varit med om

igår gick jag och älskling ut för att ta lite luft , vi gick till lekplatsen nära mig och gunga på gungbrädan , snacka om allt mellan himmel och jord , skit mysigt :) sen gick vi och hoppa lite stuttsmatta och då la vi oss tätt intill varandra och bara låg och kolla upp mot himlen .. åh jag blev helt varm  i kroppen .. mathias jag älskar dig <3

igår; en härlig dag !

dagen började med en lång härlig jogging/gå runda :) efter det så körde annika mig till älskling , tack för skjutsen annika ! sen hjälpte jag älskling att bära hans skärm för han hade lanat , han skulle äta hos sin farmor så jag fick vara hemma själv i deras hus och då passa jag på att sova , sen kom han hem och jag var fortfarande super trött ! sen gick vi hem till mig och åt , kolla på tv och lite sånt :) skit mysigt !

ny design , tycks ? :D

jag tyckte dock att min förra design var lite tråkig och att jag såg enormt fjortis ut faktikst , så nu har jag bytat och jag blev väl rätt nöjd med den , fast den är rätt simple :) tycks ?

och på sidan ser ni ett eiffeltorn , klickar ni där följer ni mig via bloglovin !
(du måste vara medlem, fast du måste inte ha blogg , du så ser du när jag lägger in osv .. )
annars kan du klicka på knappen här nere :) !

bloglovin

EARTH HOUR , vem släcker?

om 10 minuter ska hela världen släcka lampor,datorer osv , undertiden ska jag och sara ta bilder eftersom sara är här :D hihi , 20:30 - 21:30 !

bild sen förra året ! 

regn regn regn ..

jag gillar inte regn ! det ska ju vara solig och fint nu så jag kan ut och jogga , eller bara vara ute det är så härligt :) ! fick reda på att igår var det den varmaste dagen på 200 år i mars månad , rätt häftigt :)  iaf , i morse vakna jag bredvid älskling och det blev att jag inte fick hänga med för mamma och kolla på hans match , igen .. bara för det regna och sånt , men det får bli en annan gång :) vi gick ner till byn och handla ett par grusskor och grässkor , skit fina var dom , sen körde dom mig hem .. nu sitter jag här och lyssnar på maxad musik så hela mitt rum skakar och jag har svin ont i öronen :) aja , nu ska jag gå och städa eftersom sara , http://hheysaraa.blogg.se/ , kommer ikväll med mamma och syster så käkar vi pizza alla tjejer och har det mysig :) papporna är borta men kommer nog hem till maten , vi får se :) ha det bäst kram

igår ; dagens outfit

jeasjacka
pösig tunika
tajts
vita naglar
klocka och armband

igår ; SOMMAR KÄNSLA IGEN !

det var så otroligt varm igår alltså , i skolan satt vi och sola på rasten  :) på matten hade vi kärleksmums och cola , på svenskan satt vi bara och kolla på redovisningar , på so hade vi läxförhör som var lätt och på syslöjden fortsatte jag på mitt linne , man kan inte mer än bara ..

igår ; gondolen med folket

va på gondolen älskling,mia,minna,emma,macky,ollis,lovisa,oscar och jonathan :) mycket trevligt men jag måste säga att jag inte tycker gondolen har så bra service , usch och maten var ju inte den bästa enligt minna,macky och jonathan. macky klaga på att köttet var rött och torrt , minna betala inte ens för maten för den inte smaka som den skulle och jonathan vänta på sin pizza i en timme så han fick pengarna tillbaka , själv tog jag och lovisa bara pommes och bearnäså :) efter körde macky,jag,fille och älskling hem till mig för jag skulle hämta saker och sen körde macky oss hem till mathias , macky körde hem sen och jag,älskling och fille skulle kolla på farsan men där var dålig kvalite så jag somna istället , det var min dag ungefär :D

sommar känsla på högsta nivå !

åh vilket härligt väder det har varit idag och jag har nästan spenderat hela min dag inomhus , lite synd faktikst. vakna super förkyld imorse och hade verkligen ingen lust alls att gå till skolan överhuvudtaget alltså .. men det gjorde jag ändå :) först hade vi skit no och sen hade vi inriktning/idrott och vi simma i 2 timmar och eftersom alla tjejer inte var med så var jag själv , toppenkul , nej .. vi hade påskmat idag i skolan och det ändå jag äter där är egentligen kötbullar och kex med ost på hahah så det är inte så jätte mkt jag är på såna måltider :) efter skolan så kom älskling och överaska mig med rosor , åhhhhhhhhhhh sött ! och sen gick vi hem till han och bara myste och jag fick göra min läxor sen kom jag på , och sen gjorde hans pappa vofflor till oss , rätt gullit :)  .. men nu ska jag välja kläder tills skolan imorgon :) måste berätta att jag har raderat alla mina bilder från datan men dom ligger förstås på min externa data :)

planer inför imorgon : äta på gondolen med folket,ha en bra start på mitt lov helt enkelt !

så sant ..

det handlar inte om att hitta någon man kan leva med.
det handlar om att hitta någon man inte kan leva utan.
& tro mig när jag säger att de har jag hittat

ett halv år med min älskling

att vi har hållt ihop i hela 6 månader älskling känns så underbart ! tiden har gått så sjukt snabbt älskling,  känns som om vi blev tillsammans för jag är ännu nykär, och när du kom fram rosorna bakom mig idag i skolan och överaska mig blev jag helt knäsvag älskling , du är absolut vackrast i mina ögon .. och att vi haft lite problem här och var ganska ofta i vårt förhållande så håller vi ihop ? länge till , eller hur älskling ? du betyder så otroligt mycket för mig att du nog inte fattar det själv , när du ler blir jag helt varm i kroppen , när du kramar mig känner jag trygghet , när jag kollar in i dina glittrande ögon får jag en sån känsla som jag inte ens kan beskriva , när jag ligger och sover så känner jag mig så lycklig , mathias persson jag älskar dig sjukt mycket och hoppas vi håller ihop mycket länge till , och jag hoppas du förstår att du är allt för mig älskling , min kärlek är helt obeskrivlig till dig älskling ! visst har vi haft dåliga stunder men även sjukt många underbara stunder , eller hur älskling ? jag skulle sitta och skriva i en evighet nu hur mycket jag älskar dig , mathias persson du är allt för mig och jag har aldrig känt såhär förut , släpp mig aldrig ! jag älskar dig


dålig webbkvalite , men tack för dom underbara sex rosorna älskling <3

igår ; redovisning och färga linus hår :) !

åhhh .. igår i skolan skulle vi redovisa och jag är verkligen en person som hatar att redovisa .. men ja jag hoppas inte jag blev allt för generad , tyckte faktiskt jag prata rätt högt faktiskt och kollade ut :o ? jaja , jag hoppas jag blir godkänt i mitt arbete och så :) hihi ! men efter skola följde linus och zack med mig och och min älskling hängde också med för han inte orka cykla själv till mig eller ngt , jag vet inte :) men linus har ju haft sitt hår svar innan så man vänta ju inte på ngt resultat så men ja :) ursäkta för mina dåliga bilder !

igår ; konsert

förlåt för dålig uppdatering men kom hem så sent igår att jag bara gick rakt in till min säng och la mig :) men musikklassen från min klass hade konsert igår med 6orna och självklart var jag där och kolla med masssa av mina sötias ! och jag visste verkligen inte att kajsa svensson var så sjukt duktig på att sjunka , åh det var så man fick gåshud ! men min klass var förstås också bra , bra kämpat alla töser och andie :)
julia,khalida,sanna,maja och emma :) dålig bildkvalite !

ny säsong ,top model 29 mars !

love love love top model !




anna anka söker ny assistent , premiär 31 mars

anna anka söker ny assistent premiär 31 mars !
tycker anna anka är så jävla blåst men så sjukt coool :)

chokladbullar,vindruvor,mff och min älskling !

har precis gjort chokladbullar till mig och älskling och vi kollar mff - örebro :) så nu ska jag skölja fler vindruvor och sen hoppa ner i soffan , kram




hejsansvejsan :)

har varit i skolan idag och jag vill verkligen inte simma i detta vädret ! även om det är inomhus så känns det så .. ja , ngn känsla , men vädret klarnade upp i eftermiddags så det gillar vi ! efter skolan så mötte jag min älskling vid busstationen , även mia som också hade åkt bussen :) sen stack jag och älskling hem och leta efter hans systers mobil som hon hade gjort av med , smartemaja ! sen har vi bara kollat på tv och sovit och myst :)

snabbt inlägg !

nu ska jag kasta på mig lite kläder och av med sminket sen ska jag möta maja och sen ska vi sticka ner till byn och sola lite :) bloggar nog mer sen , kram !




jogging runda !

jag och min syster har då varit ute och joggat idag ! jag är faktiskt rätt stol , för trodde aldrig jag skulle få tummarna loss :) dock blev det ingen lång runda men det är bättre än inget ! gilla gilla gilla, det borde finnas en "gilla" knapp på bloggen eller något som det finns på facebook , höhö tyckte jag var ett bra förslag :D!

hallååja :) !

idag har det varit en chill dag i skolan , gick på sånt info möte vid kvart över 9 , hade lite matte , tyska,svenska,äsa bok och no .. angående "läsa bok " passat , asså ingen gör ngt alls tycker vi ska få eget arbete och det ska vi få efter lovet så jag tror alla är glada över de ! :) efter skolan cykla jag till min babe sen så skulle vi egentligen inte sola så vi stack hem en liten stund och sen skulle han på träning vid 5 tiden , buhu :( kram

tudelo :)

hej allihopa :) ! idag har jag ingenting att skriva om så jag skriver väl lite som vanligt om min dag .. jag vakna upp vid älsklings sida vid 11 tiden , sen så gick vi och käka lite rostade pågen bröd och oboy , sen lata vi oss lite framför tv , efter vi hade varit hos mig en liten stund så cykla vi hem till älskling och då städa han och jag gjorde jag min tyskläxa som jag kan nu , starka verb fick dubbel läxa för vi i klassen inte kunde den till den dagen egentligen vi skulle ha den hahahha :) men ja det var min dag , kram

en rätt grupp för mig på facebook ,

" alla vi som inte kan spara våra pengar " - så sant !

ja eller nej , ja eller nej ? ..


ännu en shopping dag utan att handla , suck ..

jag somna innan 11 igår så jag vaknade redan bredvid min älskling vid 8 tiden :) haha , jag måste berätta , jag har börjar snacka i sömnen :o vid 12 tiden igår sa älskling till mig " älskling , du drömmer , älskling ? " för jag hade tydligen sagt typ " nej nej ! " ja ni förstår och bara varit helt orolig , men jaja (a) sen hade han föräldrar handlat bullar till frukost , vid 12 tiden åkte vi till nova lund och shoppa lite och ännu en gång har jag gått och shoppat och inte handlat något , jag förstår inte vad det är med mig nu förtiden .. jag bara är helt off på allting , men jag hoppas det löser sig :) åkte hem vid 4 tiden och på vägen stannade vi till på donken , mysig dag ! nu ska jag snart cykla till älskling , sen hit här och sova ! har det bäst kram

förlåt för dålig uppdatering , igen ..

förlåt igen för dålig uppdatering ! iaf , igår var jag i skolan och det är bara tråkigt att höra vad jag gjort där så vi skippar det :) efter skolan cykla jag hem och sen kom johanna lilla hem till mig :D så vi satt och snacka lite skit och sen skaffa vi en blogg till henne , sen cykla hon hem vid 6 tiden och då cykla jag till mathias och åt pizza med hans familj :) sen blev det bara mys hela kvällen ! och en rejäl cykling runda , men det behövdes för mig iaf   :) kram

skolan ändå ,

gick ändå till skolan vid 10 tiden , dagen har varit bra och det fick mig på andra tankar en stund  :) efter skolan träffa jag min älskling och då fick jag en namnskylt som han gjort själv i skolan , han har typ gjort ngt som jag inte fattar men han går el på parkgymnasiet i ystad så ja , tyckte det var skit sött , tack så jätte mycket älskling !
jag älskar dig mathias



ska gå duscha nu och sen ska jag gå och lägga mig och försöka sova så gott, kram !

jag talar ut : sanningen ..

i morse kände jag bara att jag inte palla något alls , jag ville bara lägga mig ner och bara sova bort dagen .. sanningen är att jag mår inte dålig alltså ont i magen osv.. jo jag har sån sjuk huvudvärk men det tar jag bara panodil mot , jag mår dåligt på saker som händer hela tiden ..

skolan är så jävla körig och man ska hinna med och när man knappt förstår så blir allting svårare , det är nog mest matten , men att jag ska göra saker bättre än g , jag måste bli nöjd och om jag inte blir det får jag panik och går och mår dåligt över det .. sjukt men men ,

jag bråkar med mathias hela hela hela tiden och det tar fan aldrig stopp , att få höra att jag inte älskar honom, att mkt är mitt fel osv . för jag älskar mathias över allt annat på jorden ! men tydligen visar jag inte det enligt honom och jag försöker faktiskt men ändå blir det sånt jälva slusk av alltihopa , jag erkänner det .. jag är en dålig flickvän ibland , jag vet det .. vi glider ifrån varandra mer och mer .. åh jag blir så sjukt ledsen , jag vill verkligen ha mathias , för det är han jag älskar och ingen annan , jag förstår inte vad jag gör för fel hela hela hela tiden ? jag förstår inte ? är det för jag är snart 14 och han snart 17 att det är för många år imellan ? är det för jag är lite mer omogen än vad han är ? är nog för ung för förhållande , är nog för dålig flickvän ? ..

att ha för höga krav på sig själv är heller inget bra för mig , jag tycker jag är tjock och jag tycker jag ska träna , jag gillar inte att köpa bikini eller kläder längre för min kropp ser ut som den gör , jag hatar den så sjukt mycket att ni inte förstår det ! om jag ska vara helt ärlig , jag börja gråta i omklädningsrummet när jag skulle pröva bikinis här om dagen , helt jävla sjukt .. jag börja gråta ! jag vet att ni tycker nu " åhhh du vad omoget , gud vilket fjortis osv " för jag vet om att jag inte är tjock och att jag inte är pinnsmal , det vet jag om .. men att jag mår så dåligt som jag gör bara att jag är dålig person , jag blir mkt surare och nere .. jag blir trött och deppig , jag låter som ngn emojävel nu men jag måste få du ur mig , och jag försöker träna men åhh .. det går ju inte , det går verkligen inte ..  & mitt självförtroende är verkligen inget bra , jag bara kränker ner mig själv hela hela hela tiden .. jag måste få bättre självförtroende , och jag har en som stöttar mig och det är min älskling som säger att jag är fin , söt , snygg osv osv .. men jag kan inte ta åt mig , jag kan bara inte ..

vinst till p93!

va och kolla på handboll igår ju med älskling och mathilda , och dom vann faktikst ! det var mathias lag som spela men eftersom min lilla sötis har skadat foten så kunde inte han vara med och så vann dom , hahaha aw :p men iaf , cykla hem vid 20 över 9 .. jag mådde så jävla dåligt , huvudvärk så jag trodde huvudet skulle sprängas , usch ogilla !

dagen idag :)

idag har jag invigt min nya bikini , för väl säga att jag trivs väl rätt så bra i den även om jag inte gillar den till 100 %. sitter hos älsklingen nu och ska snart äta lite och sen ska vi ner till hallen och kolla på handbollsmatch med mathilda :) jag mår inte så jätte bra idag heller men det får man ta , en i vår klass hade varit hemma hela helgen för kräksjuka och sen kom han igår och samma dag spyr han 5 gånger , så antagligen kommer nog någon av oss i vår klass kräkas lite  ..  hoppas verkligen inte jag åker på kräksjuka , uschhhhhh ! bloggar mer imorgon , kram

förlåt för dålig uppdatering

igår mådde jag dåligt och hade fullt upp med läxor och shopping ! efter skolan igår körde jag,mamma,mathias och moa till entré och sedan till nova lund , vi var då på jakt efter en ny bikini till mig eftersom vi ska bada med skolan fram till påsk .. och på entré hitta vi ingenting , och jag fick inte kolla på kläder eller något .. det gilla jag inte , och sen körde vi till nova så hitta vi en enda bikini där från H&M , jag gillar den inte men eftersom det var nödfall så fick det bli den :) men ska beställa andra sen när jag hittar någon fin och så , kom hem vid 8 tiden och sen var det bara att ta sin engelskläxa och göra den ,
jag har en annan modell i badtrosorna :)

ni glömmer inte ..

.. hollywoodfruar klockan 21:00 på tv3 va?

vaknade med träningsvärk , igen !

märkte i morse då att jag hade så sjukt mycket träningsvärk i min mage igen .. jag hatar att erkänna det men jag är verkligen otränad ! men det ska bli ändring på det , jag håller på :)

dagen idag har varit både bra och dålig faktiskt , det dåliga har mest varit att elna blev sur på oss eftersom vi inte fatta en sjuk svår höruppgift på tyskan , man blir inte sur för det herregud ! och att jag har så sjukt ont i min mage och det är inte pga min träningsvärk , ont i huvudet och börjar känna att jag har ont i min hals .. och att jag saknar min älskling efter en dag , hihi .. konstig när jag nästan träffat honom varje dag i nästan 6 månader .. men dom braiga sakerna var då att jag var med min lilla majsan (maja) höhö idag , mycket trevligt ! vi har inte varit på åratal alltså , allting har gått bra i skolan osv :) men nu ska jag äta kvällsmat , är inte hungrig men jag får trö i mig flygandejakob ändå , mmmmmmmmmmumma det är så gott ! fast utan bananer & jordnötter såklart :) sen ska jag gå och duscha och sen ska jag såklart kolla på hollywoodfruar , kram !

myskväll med älskling familj igår ,

igår var jag ju hos mathias och kolla på film med hans familj :) det blev filmen " min stora feta grekiska semester " & jag rekomenderar den verkligen ! jag tyckte den var super bra, mysig ,lite rolig ibland & väldigt romantisk , love it ! ni måste se den :D

mathias persson


dagen idag :)

dagen idag har varit lugn och mysig :) vakna vid 9 tiden med min älskling bredvid mig sen åt vi frukost och sen kolla jag, mathias och hela min familj på 2012 , åh vad overklig den var ! men jag börja nästan gråta när dom bara stängdes in och så , men men ..  sen åkte älskling hem och då hade jag ingenting att göra så jag gjorde min magövningar , men nu ska jag cykla till mathias och kolla på film med hans familj och äta godis , kram



dagen igår :)

var och fira mathias lilla syster och pappa igår ju :) allting gick toppen ! har ju träffat hans släkt innan , och det är jag glad för , jag blir alltid så super nervös när det gäller sånt .. maja blev jätte glad för öronhängena jag gav henne , hon tog på dom sig direkt och göran blev också jätte glad för tulpanerna. senare på kvällen så kolla jag och min älskling på melodifestivalen .. jag tvinga honom ... mycket mysigt , sen hämta mamma mig och mathias  :) kram

sämst bild , men det var såna jag köpte till maja :) små söta rosa stenar ,

fel låt vann melodifestivalen

Anna Bergendahl tog hem vinsten och ska repensentera sverige i Oslo. ärlig talat så tycker jag att både hon & låten är för "mesig" & hennes kläder var ju faktiskt lite tråkiga, men klänningen var fin men inte det undertill ? och helt vardagliga skor till .. nej det är ju faktiskt melodifestival..  jag trodde faktiskt att Salem Al Fakir skulle vinna men jag gillade inte alls den låten. såklart håller jag fortfarande fast vid att Eric Saade skulle vunnit men men ..



resultat:

1. Anna Bergendahl - This is my life , 214 poäng
2. Salem Al Fakir - Keep on walking , 183 poäng
3. Eric Saade - Manboy , 155 poäng
4. Darin - You're out of my life , 117 poäng
5.Timoteij - Kom , 95 poäng
6. Anderas Johnson - we can work it out , 50 poäng
7. Ola Svensson - Unstoppable , 47 poäng
8. Jessica Andersson - I did it for love , 37 poäng
9. Peter Jöback - Hollow , 32 poäng
10. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar , 12 poäng

heja eric !

självklart håller jag tummarna för eric saade ! nu har jag brååådis , bloggar säkert mer senare när jag är hos min älskling vi får se annars skriver jag imorgon , kram kram

ni glömmer inte melodifestivalen va ? ;)

kvällens ordning i melodifestivalen :

1. Darin - You're Out Of My Life 

2. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar

3. Anderas Johnson - We Can Work It Out 

4. Timoteij - Bidragets titel: Kom 

5. Peter Jöback - Hollow

6. Ola Svensson - Unstoppable

7. Jessica Andersson - I Did It For Love

8. Salem Al Fakis - Keep On Walking

9. Anna bergendahl - This Is My Life

10. Eric Saade - Manboy


födelsedagspresenter , check !

hejsan svejsan ! jag har redan gjort så mycket sen 10 tiden i morse,  har varit nere i byn en runda eftersom jag skulle köpa födelsedagspresenter till mathias pappa och mathias lilla syster , det blev ett par öronhänge till maja och tulpaner till mathias pappa :) hoppas dom blir glada för de ! och själv köpte jag ansiktskräm och någon ansiktsmask som man tar efter man har haft smink på sig , hihi :) det blev ändrade planer igår så jag hängde inte med min älskling och kolla på matchen , men nu ska jag fixa mig lite så jag bloggar senare , kram kram

ansiktsmask och ansiktskräm , bilder på födelsedagspresenterna
kommer senare idag :) kan inte fota dom nu eftersom dom är
inslagna

dagen idag ,

dagen idag har varit rätt så bra :) hade so prov och jag fick alla rätt , stolt faktikst .. men matte provet gick inte alls så bra , 8 rätt & 11 fel  av 20 , men jag får fortsätta kämpa som vanligt :o åh att gå i skolan är bara jobbigt och tar på ens liv .. på lunchrasten cykla jag till min älskling och åt lite där eftersom det var äcklig mat i skolan , hatar skolmaten , men vem gör inte de :o ?   efter skolan stod jag och snacka lite med emil hansson medans jag vänta på mamma , sen kom mamma och idag har jag försökt ta bilder till min header , men  ..
1. jag blir inte bra på bilder
2. min kamera suger !!
men jag fick nog en bra bild som jag ska testa med annars tar jag nog ta den som jag la in i förregår tror jag det var :) men nu ska jag sitta lite mer vid datan och sen ska jag packa lite saker sen ska jag gå till min älskling och nanna där ! vi ska upp tidigt imorgon eftersom han ska spela fotbollsmatch i trelleborg , ha det bäst !

ny bild på facebook

kanske inte världens finaste :)

uppdaterar bloggen för mycket (?)

jag tycker jag uppdaterar min blogg för mycket , är det så ? ja kanske , men ibland har jag mycket att skriva om och ibland ingenting , men nu ska jag hoppa in i duschen , bestämma kläder och sen gå och nanna ! har det bäst
ps : har ni svårt att sova ? ät en banan . en banan innehåller ämnen som man blir trött av har jag hört , man kan ju alltid testa :) dock ska man inte äta socker innan man lägger sig för då för man energikick och då kan man verkligen inte sova , nattinatt !


att göra fel och att misslyckas

att gör fel med vilje är en sak och att göra fel utan att göra det medvetet är en sak.. jag gör fel hela tiden känns det som och kanske har svårt att erkänna mina fel ibland i vissa sammanhang , men när jag inte tycker jag gjort fel så säger jag att jag inte tycker att jag gjort fel , vet inte riktigt hur jag ska förklara allting som jag har inom mig just nu , men vad jag än gör blir det bara fel eller inte tillräckligt .. jag kanske inte är världens bästa flickvän och alla dessa gånger det nästan tagit slut , det har varit för många gånger och för nära och allting är pga mig ? det känns så i alla lägen , och även om jag då lägger allt skit på dig älskling , så vill jag inte göra så du mår dåligt  ! jag vill inte slänga skit på dig och jag njuter verkligen inte av att kasta skit på dig , jag gör det inte medvetet.. att bråka en hel kväll ,sova på det utan att ha löst det , vaknar och börjar bråka igen och bråkar i en hel dag och nu är det väldigt o stabilt i vårt förhållande , det vet jag om .. jag försöker nu , och denna gången ska jag lyckas , att höra orden  " jag ligger vaken på nätterna för jag vet att min älskling inte älskar mig mer och att jag kommer förlora dig vilken dag som helst " känns så jävla hemskt , för jag älskar dig verkligen men visar kanske inte det på ett bra sätt .. alla gånger du förlåtit mig för alla fel jag gjort , du är världens underbaraste kille som förlåtit mig gång på gång , att du lagt dig ner i våra bråk , att du står ut med mig efter alla fel jag gjort .. åh jag blir helt tårögd .. men nu förstår jag verkligen du betyder för mig, men allt har inte varit mitt fel älskling,  men jag känner att allting är inte mitt fel utan att du överreagerar  ibland babe , och att din ena kompis vill sära på oss känns ännu mer skit , förr trodde jag på den personen men just nu är den personen bara skit för mig och vill inte se den mer. det jag försöker säga att jag ska skärpa mig , jag ska inte såra dig (dock har jag inte gjort det medvetet!) jag ska helt enkelt bli en bra flickvän , för att vi bråkar funkar inte längre mathias , det gör bara inte det , det vet jag om och jag vet om att du har gjort några fel och jag gjort många fel , mathias du betyder allt för mig ..

jag älskar dig verkligen ..

feeeeeeeel ?

tyckte detta var lite kul , en grupp som heter " Vi som vil ha skrukork glassflasker "
glömde stryka under vil , men skrukork visst det kan man säga på skånska men om man inte
tänker på det , vilket jag inte gjorde att det fanns i skånskan , så ser det helt knäppt ut  ..

skolan ...

idag när jag cykla till skolan så höll jag på att ramla , åhh ! jag hatar att ramla men jag hann ta mig med foten och jag har ont i min lilla fossing nu :( .. iaf , skolan har varit rätt lugn idag med , säger så varje dag .. menmen :) kolla även på volleyboll tunering , äsch orkar inte berätta nu ändå så :p men kan ju säga att en hemsk sak också hände , usch .. behöver inte ta upp det här men hoppas allt är okej zack !

eric saade , vakna med the voice !

gick upp redan vid halv 7 tiden i morse , dels för jag skulle ta i min hårförlängning för jag kände för det idag och dels för det hände en sak igår kväll som aldrig blev löst .. så jag satte mig och kolla på the voice , och gissa vem som kom in eric saade , och ni vet att jag nämnt honom innan i min blogg lite för hans super bästa låt manboy. och jag har faktiskt aldrig vetat hur man uttalat hans efternamn men nu har jag fått svaret på det , dock så visste jag inte heller att molley sanden och eric hade varit tillsammans i nästan 3 år , trodde dom blev tillsammans får några månader sen .. haha oj vad jag la efter där ,


the voice gänget och eric saade
eric saade och ekorren :D satan vad rädd eric blev !

ny header ?


fint eller för enkelt ?
jag hade tänkt typ något sånhär , men det är rätt så enkelt liksom och det ser väldigt bara ut :o ..  annars hade jag en annan ide men jag kan inte visa den ny eftersom jag inte har bilder till den , om ni har förslag är det bara till att säga . självklart ändrar jag bakgrunden eftersom den inte passar till texten :)

ni måste kolla !

idag på musiken så visa per ,alltså vår musiklärare, oss ett roligt klipp , det är fett segt i början men ni måste bara kolla slutet , kanske inte som man gapflabbar menfan man har dåligt humor ibland ;D tycker faktikst det är rätt roligt , hihi (a)

vad som hänt idag ,

har varit i skolan idag , rätt lugn dag idag faktiskt :) på idrotten sprang vi runt med koner framför huvudet , vi körde sån konboll när man har koner framför huvudet och så ska man kolla igenom det lilla hålet, hahahha och sen så hade vi sån styrka/cirkelträning , rätt kul ! och jag måste säga att vår skolmat är nog det äckligaste som finns , usch ! längtar till man kommer upp till gymnasiet där brukar man få god mat , allafall vad jag har hört :)  på svenskan prata vi om ordspråk , jag kommer dock inte ihåg vad alla betyder men här är några ;

-Ropa inte hej innan du gått över ån
-Vänskap är något man aldrig ångrar
-Det är mänskligt att fela , men när sudd gummit tagit slut före pennan har man gått i överdrift
-Även solen har fläckar
-Fimpa röker , behåll glöden
-Äpplet faller inte långt från trädet
-Om du vill ha mer kärlek , ge mer kärlek

mer social med min familj , svar ja !

jag har nog inte varit så sjukt social med min familj på sista tiden .. antingen har jag varit hos min älskling,hos någon annan , gjort mina läxor och massor av sånt .. haha det är kanske inte det roligaste att vara med sina föräldrar men ibland kan jag faktiskt tycka att det är mysigt ! så nu ska jag ta och stänga ner min dator och göra lite te och vara social med mina föräldrar i storarummet , jag skriver mer imorgon !

lite kort om min dag bara : jag var då i skolan , och det är så sjukligt kallt ute , jag vill ha sommar nu nu nu ! på 20 minutersrasten sprang jag till mathias eftersom han bor så nära skolan , snacka lite sen sprang jag tillbaka, gud vad jobbigt det var egentligen ! haha min motion för idag , nej ska nog ta och göra ett par övningar för min lilla mage om jag hinner ! efterskolan mötte jag min sötnos och sen gick vi hem till honom och åt lite och sen gick vi upp och kolla på film , mys !  men nu ska jag gå , puss

salsa på idrotten !

idag i skolan hade vi salsa på idrotten och jag tyckte faktiskt att jag och sara var helt klart sjukt duktiga ! vi hitta på eget nummer och allt , vår lärare mats & mattias tyckte vi var jätte duktiga :) khalida hade av någon anledning sin kamera med sig så hon fota lite , så här har ni några bilder på oss :D
verkligen ursöta bilder ! haha ..

igår; hollywoodfruar !

det är absolut ett måste att kolla på hollywoodfruar. jag tycker sjävklart att dom är rätt så blåsta faktiskt , men samtidigt är det sjukt roligt att kolla på de. men anna anka är ju huvudpersonen i hollywoodfruar .. tycker faktiskt det är lite tråkigt att hon inte är med , men egentligen skämmer hon ut skåne , hahah men hon är så jävla rolig ! men dock tycker jag att Päivi Hacker är skabbig och äcklig , lite små läskig + att hon knappt kan snacka på svenska , bryter på typ finska eller något , usch på henne !
maria montazami : jag gillar toffsar , men jag säger inte toffsar för det låter så .. toffsigt


ett program man bara måste följa !

ingenting att skriva om ,

idag har jag faktiskt ingenting roligt att skriva om .. har fått höra att min blogg är rolig att läsa och så, jag vågar inte ens nämna hur lite besökare jag har så så jävla roligt är min blogg nog inte


har varit i skolan idag , rätt chill dag idag faktikst .. 20 minuters svenska hade vi idag iaf .. åhh nu känner jag mig tråkigt orkar inte berättar om skolan , efter skolan kom älskling och mötte mig sen gick vi hem till honom och då kom hans mormor med 2 kexchocklad till oss , wiiii (a) egentligen ville jag inte äta pga min träning och så  .. men iaf nu ska jag snart äta pannkakor och sen ska jag träna :D

lyssna och njut!


paradise hotel dalin : jag var en man

När jag läste detta visste jag inte riktigt vad jag skulle tro. Jag följde Paradise hotel, inte från början men en bit in i programmet. Senare i programmet kom strippan Dalin in i Paradise hotel . Hon var den mest sexgalnaste där inne och hon var verkligen extrem.Galet nog har ju Stefan haft sex med henne (honom?) och just nu kan man ju bara tycka synd om Stefan som haft sex med en MAN ! Tycker lite synd om Stefan där och alla andra som Dalin varit med. Undra hur Dalin såg ut som man ?

läs mer på: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6722783.ab
frisören bobby (?) & Dalin

jag älskar dig mathias ,

mathias persson , jag  kan inte  beskriva  hur  mycket jag  älskar  dig
jag vet att vi bråkar ofta och så men vi löser allting tillsammans alltid
du   betyder  allt  för  mig   och   jag  vill  aldrig förlora   dig   älskling
jag älskar ditt  underbara  leende  och  varje gång jag ser dig blir  jag
helt  varm  i  kroppen ,  och  när  du  kysser  mig med dina underbara
mjuka läppar , du är det finaste jag vet och när jag inte är med dig så
tänker jag på dig hela tiden , när du inte är med mig saknar jag alltid
din närhet , jag har aldrig känt såhär förut , jag älskar dig mathias <3

lyssna och njut!


barnvakt

igår var jag då barnvakt eftersom dom överaska mamma med att åkta till malmö och äta och lite sånt :) var mest barnvakt till hannes då men egentligen till nadia och min syster också , min älskling hjälpte mig också :) jag och mathias laga taco , och fy vad det såg ut efteråt haha och jag fick plocka undan allt själv .. snacka om att det var jobbigt, undertiden så lekte alla runt i hallen och hade skojigt. efter jag hade plockat undan så spela vi med "andra ord" och vem vann om inte jag och mathias , höhö .. sen kolla vi på filmen upp , och om ni ska se den ska ni se den på engelska ! snacka om att man var trött i huvudet det :) sen åkte dom hem vid kvart i 12 . tack älskling för hjälpen <3

efter vi hade ätit :o  sviiiiiiiiiinstia !


hannes och thea :)



mamma , 45 år !

grattis mamma på födelsedagen , jag älskar dig !
6 mars , igår.
öronhängena hon fick av mig och moa :)
tulpanerna hon fick av mathias :)
spapaket i ystad som hon fick av pappa :)

tack alla som stöttat mig , ni betyder !

tack alla för ni har stöttat mig hela dagen ! eftersom jag gick i skolan efter begravningen kunde jag inte hålla in mina tårar , och då fanns ni där för mig , jag älskar er så sjukt mycket ! nu ska jag tillbringa min kväll med min underbara pojkvän som verkligen stöttar mig till max , jag älskar dig , tack alla ! <3

min text lästes upp i kyrkan för mormor

jag skrev en text på bilddagboken den dagen mormor dog och den tyckte min moster att jag skulle läsas upp i kyrkan , men jag ville inte stå där framme så prästen läste upp min text till mormor



" jag kommer ihåg när du gjorde dina super duper goda bacon

till mig och moa , vi älskade dom ! och när jag och moa satt

på balkongen och drack läsk,åt chips och kasta blomblad på

folk som gick nere på trottoaren , och när moa tappa en tand

när vi satt på balkongen.. alltid när jag skulle sova hos dig

ville jag alltid hem eftersom du alltid snarka så högt, jag var lite då

så ni vet , och du hade alltid 2 täcken och 3-4 filtar på dig när

du sov mormor. när du bodde i lägenheten var allting så bra ,

du var pigg och glad hela tiden ! men sen blev du sjuk och fick

alzheimers och du flyttades till ålderdomshem. du var nästan

samma person som när du var frisk. kommer ihåg när du körde

mig , även moa , på rullatorn i korridorerna , vi skratta och hade

jätte kul ! och allt ditt godis i kylskåpet, din glashöna Agna sen

sa du alltid " ska du kolla om Agda har värpt " så var där alltid

godis. det finns så sjukt många minnen med dig mormor ..

men med tiden blev du sämre och sämre ..


och nu finns du inte med oss längre ..


jag kommer aldrig i mitt liv glömma dig mormor ! jag har varit

med dig sen jag föddes , du har sätt mig växa tills nu, du har

hjälp mig osv. du betyder otroligt mycket för mig ska du veta.

och när dom berätta för mig i morse att du hade lämnat oss

var det så overkligt , jag kunde inte fatta.. men nu har jag

förstått att  jag aldrig mer kommer få träffa dig , och det känns

jätte jobbigt .. jag gråter och gråter , insett att jag aldrig mer

kommer få känna dina kramar, kommer aldrig mer få höra din

röst eller aldrig mer få se dig i verklighet. jag tänker på dig !


jag älskar dig mormor "


mormors begravning

den jobbigaste begravning som jag någonsin har varit på ,
mormor jag kommer aldrig glömma dig !

begravning imorgon..


mormor <3

ni måste verkligen kolla , HAHHA !


ni måste verkligen kolla , HAHHA !


klar med min resedagbok nu !

efterskolan körde mamma mig till stationen , så möte jag upp mathias sen gick vi hem till honom och åt lite , känns skönt att ha min älskling , sen efter en halv timme kom mamma och hämta mig eftersom jag var tvungen att göra min sån resedagbok .. jag har suttit hela dagen och skrivit och skrivit och skrivit och nu är jag äntligen klar ! jag är inte alls nöjd med den faktiskt men jag tror jag får mer än godkänt på den , jag hoppas det iaf ! ;d


skooooolan ,

skolan idag .. jag har varit så sjukt trött och jag jag har fryst .. känt mig dålig idag faktiskt , säg inte att jag börjar bli sjuk igen ! då går jag till skolan även om jag är sjuk.. jag hade matteprov idag och jag kan säga att det sög , jag är så sjukt kass på matte så det är helt sjukt , jag måste skärpa mig ..  och sen blev jag irriterad på våra lärare eftersom vi måste utvärdera på ett spec sätt nu varje torsdag , åh .. att vi bara inte kan utvärdera som vi gjort innan , jag pallar inte skolan men vem gör det egentligen ? så säger alla " jag hatar skolan "  och jag har 2 år kvar i grundskolan sen + gymnasiet .. jag får stå ut !

test på facebook om hur mkt matte man kan , det ju inte spec bra för mig :p

vad händer med vår värld ?

jag är så sjukt trött på snön nu alltså ! det är kallt,det fryser töar fryser tröar .. och just då blir det sviiin halt om det töar , i morse var det -10 , och nästa sekunda jag kolla ut genom fönstret börja det snöa i 5 sekunder sen sluta det , det snöar inte när det är -10 grader , eller ? jag vill ha sommar nu nu nu ! bli brun , ligga på stranden och allt det där roliga på sommaren och jag slår vad om att jag inte är själv om den saken ..
jag hoppas verkligen den försvinner så snabbt som möjligt !

träningsväääääärk !

jag visste det .. jag vakna då idag va en sån sjuuuuk träningsvärk och det var inget kul. alla dom träningarna igår tog helt slut på mig , min mage är nog värst . bara jag skrattar så gör det ont , och såklart då så hade vi idrott i skolan och det var ju inget kul men ändå gjorde jag lite övningar sen igår eftersom vi hade lite fritt :) jag ska klara av det och jag ska lyckas att få en fin kropp tillslut !

träningspass !

jag har börjat träna från och med idag ! och min tränare heter mathias älskling persson , han är en super bra tränare tycker jag. så vi börja med lite övningar idag för min mage,lår och armar :) och om någon vill ut och jogga med mig så är det bara att säga till , för det är tråkigt att springa själv tycker jag iaf , kanske skönt men men .. så jag kommer ha en sån sjuk träningsvärk imorgon att jag inte kommer kunna gå , men det löser sig :D nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova sött , godnatt !



ystad !

efterskolan åkte vi jag,pappa och moa till ystad för att handla present till mamma som fyller år på lördag :) vi hämta upp min älskling oxå , eftersom han går på park i ystad. så pappa handla något på spa . jag och moa handla ett par fina öronhänge till henne :) hoppas hon blir glad ! jag fick ett rosa armband av pappa oxå , tack pappsen ! sen gick vi in på h&m och där köpte jag sånt h&m puder , för mitt andra har gått sönder :( men nu är det problemet fixat !


översvämning i kapprummtet ,

skola idag som vanligt då , och jag måste berätta att vi hade översvämning då i vårat kapprum :o ..
på den ena toan hade någon tagit av röret till vasken där allt vatten rinner , och när vi så det så sa vi till inger (lärare), så hon låste toaletten .. men alla vet ju hur lätta dom är att låsa upp , så när vi gick in på lektion och när anton i vår klass skulle på toa, så kom han inropandes " det är översvämning i kapprummet! " så alla rusar ut och blir helt chockade .. så elna (lärare) kallar på våra städerskor så dom hämta en vattendammsugare och dammsuga upp allt vatten som var på golvet , åh helt kaos !
där ser ni vattnet



vattendammsugaren ..








godnatt !

nu har jag gjort alla övningar förutom "videomagävningen" , så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bädda ner mig i sängen och sen sova ! och jag måste berätta att jag inte haft nåfon spotify reklam på hela dagen , niiiiiiiiice.
godnatt !



trääääning

ni som kanske gör övningarna jag la in precis , lycka till !
nu ska jag gå och göra dom , denna gången ska jag inte ge upp.
jag vill , jag ska , jag kan

träningstips ; träna mage !

jobbigt om man gör allting i rad ! du får be ngn pausa mellan övningarna
om du inte hinner med :)

träningstips ; träna rumpa !

här tränar du rumpan , följ henne bara så ska du se att det går bra :) !

träningstips ; träna mage !

nu ska jag gå och göra lite övningar och sen ska jag hoppa in i duschen. ska träna min mage och min ruuuuumpa :)

plankan - mage
1. först plankan i 20 sek , vila 30 sek
2. plankan igen fast med ena armen uppe , 20 sek sen vila 30 sek
3. plankan med andra armen , 20 sek sen vila 30 sek
4.plankan igen fast upp med ena benet , 20 sek vila 30 sek
5. plankan och upp med det andra benet
x3 - vila 2-3 minuter , repitera , vila 2-3 minuter och repitera


kladdkaka !

100 g smör
3 dl socker
1 msk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 ägg
1 ½ dl vetemjöl
.
Gör så här :
1. Värm ugnen till 200 grader. Smält smöret i en kastrull
2. Ta från plattan och häll i socker,vaniljsocker,salt och kakao. Blanda. Sockerkornen hjälper till att mosa kakaoklumparna.
3. Rör ner ett ägg i taget. Tillsätt mjölet och blanda till en härlig smet . Smaka !
4. Häll i formen i en smord och bröad form.
5. Låt den stå i ugnen i ca 20 minuter. Skaka lätt formen så ser du om kakar är klar. Gungar den alltför mycket får du ge den några minuter till.

eric saade - manboy !


snöbollskrig i ett kapprum .. nje ?

upp och hoppa kl kvart över 7 idag , fixa mig och sen körde pappa mig till skolan , det var ju svin halt ute ! jag höll på att ramla när jag gick ut ur bilen.  idag när vi hade klassråd så bestämde vi då att vi ska åka på någon liten sak , ut och cykla sen sova över någonstans sen ska vi göra något kul i 9an :) men vart vi ska åka vet vi inte riktigt än .. på sista rasten idag var det vissa personer så i min klass som kasta snöbollar in i vårt kapprum sen blev det att dom tog in snöbollarna. sen kom inger ut och var svin sur och hämtade moppar till oss som vi skulle ta upp allt vatten med.. silket klass jag har ! imorgon börjar en ny tjej i vårt klass , trodde det var i förregår hon skulle börja , men det blir imorgon.
tråkigt inlägg.

nu rensar jag min msn ,

ja , nu rensar jag då min msn från folk som jag verkligen inte känner .. känns så sjukt onödigt att ha över 500 kontakter och knapp snacka med hälften :)

en till liten sak till håret

utsätts ditt hår för varme varje dag ? (platta,locka osv )
Sunsilk Care & Rapair 24/7 Day Care Cream hjälper dig att ta hand om slitet hår, vårdar och ger skydd.

Använd det varsomhelst och närsomhels! massera in några klickar i handen och ta sedan i vått/torrt hår.
inte i hårbottnen . SKÖLJ INTE UR !

jag tycker den är super !




en liten sak till håret

jag och mamma körde och handla idag efter skolan och då köpte jag denna lilla rosa flaskan till mitt hår :)
Vill du ha perfekt rakt hår ?
Sunsilk Straight to Perfection leave-in hårcraém hjälper dig att behålla den perfekta raka frisyren länge
för att få bättre resultat , använd den tillsammans med Sunsilk Straight to Perfaction shampoo och balsam.
ta några klickar i handen och fördela ditt hår , ta i det i vått/torrt hår med dina fingrar.
SKÖLJ INTE UR !

så tillexempel om du ska på fest och ditt hår aldrig håller hela kvällen , så kan du ta denna och då kanske det håller lite längre. jag vet faktiskt inte om detta fungerar , men jag testar det och ser ! sen får ni reda på resultat :)



RSS 2.0