SVAR, DEL 1

var färga du ditt hur hur mycket kosta det och hur mpnga ärgingar fick du göra innan det blev blont :D?
svar: jag färga mitt hår hos min kusin, som egentligen inte är frisör men som har gått frisör linjen på gymnasiet för några år sedan. Men allt som allt där kostade 450 kr, och då gick det nog åt 3 paket. Sen har jag gjort det en gång till själv, då tog jag Moods hårfärg. Köpte tre stycken, hade egentligen behövt fyra. 45 kr stycket ! Sen har det blivit som det blivit. Mitt underhår är fortfarande lite ljusbrunt/blont. Men man ska inte ta allting på en gång, håret förstörs!
ja nu vet jag inte om jag använde denna färgen, men det var en sånhär fast med slinghätta och allt det där :)
.
1. Hur sminkar du dig? Vad för smink använder du?
. Kan du inte berätta om din familj?
Kan du inte berätta om din familj?
svar: Hmm, vad ska jag säga. Jag har en mamma, Madde eller Madeleine, en pappa, Ulf, och en syster, Moa. Och en tjock katt som heter Cicci. Min mamma jobbar på Ica kvantum i Sjöbo, och min pappa jobbar där jag sommarjobbade. Moa ska börja 7an nu i höst. Jag älskar min familj och skulle aldrig kunna leva utan dom.
Moa och jag har ett väldigt bra förhållande och är inte alls dom som bråkar, är som bästa vänner. Ni vet, lånar varandras kläder, smycken och hela kitet.
Min mamma är en sån mamma som är världens snällaste och har bra relation med mina kompisar. En som tjatar att man ska göra saker men som aldrig blir sur. Hon hatar egentligen att shoppa med mig eftersom jag är världens drygaste, men hon biter ihop så. Jag berättar nästan allting för min mamma, även om det är pinsamt. Hon förstår mig mer än någon annan ibland och kan därför berätta allting.
Pappa han är snäll, har en bra relation med honom med men kanske inte så som med mamma. Berättar liksom inte kärleksproblem och såna saker med honom. Han älskar verkligen att fiska och brukar ta med Moa när han ska fiska. Han hatar att shoppa, men kan ibland få ryck att åka till ystad tex och gå på Rusta och ÖB. Och när han väl är där brukar han alltid komma hem med något roligt. Han har lärt mig att klippa gräs haha ..
.
Favoritklädesaffär?
Svar: H&M ! Det brukar alltid ta längst tid inne på H&M eftersom jag alltid hittar så mycket, men det dåliga är tex med bikinisarna där. Alla har alltid H&M bikinisar, så om man vill ha en som inte alla har ska man inte köpa dom där dock. Där är bra erbjudanden, billigt, assnygga kläder och ja :) Gina är också bra, men jag brukar inte hitta alls lika mkt där inne.
.
Hur fixar du ditt hår?
Svar: Fixar inte mitt hår så mycket faktiskt. På skoldagarna går jag upp ur sängen som en zoombie, sätter det i en knut eller låter det vara lockigt, kanske platta till luggen så man inte ser helt för jävligt ut. Annars plattar jag mitt hår bara, ruffsar till det lite för jag tycker det är så fruktansvärt när det bara ligger och hänger. Tar hår där fram och sätter fast med klämmor där bak. Jag brukar oftast bara platta det faktiskt, ruffsa och lite hårspray.
.
Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Svar: Jag går upp kvar i 8, fixar mig lite, cyklar till skolan tjugo i 9. Går i skolan till tjugo över tre, brukar oftast stå och snacka en stund utanför skolan med kompisar då klockan kan bli kvart i fyra, fyra eller kanske halv 5. Jag brukar cykla till Maja och Matilda, äta lite mat och snacka, brukar faktiskt också göra min läxor där. Mitt andra hem. Folk kommer dit så umgås vi sen cyklar jag hem vid halv 10 tiden, duschar, sätter mig vid datan om jag hinner annars lägger jag bara mig och kollar på tv, tills halv 12 - 12, sen försöker jag sova. Det är en vardag. Andra saker händer på helger och nu på sommarlovet då vi käkar glass på PGs varje dag och så.
.
varför färgade du dig blond? Du såg mycket äldre och snyggare ut i brunt.
Svar: Oki. Jo jag ville ha lite variation, har varit brunett för länge och börja tröttna. Det gör väl vi alla ? Vi kan inte se likadana ut i hela våra liv.
.
vilken är din naturliga hårfärg?
Svar: Den hemskaste färgen av alla, råttfärgat. Ni vet den där färgen som inte är någon färg alls som bara liknar ingenting.
.
Hur är du med killar, är utsidan viktig?
Svar: Killar .. jag kan tycka att utsidan är liksom första intrycket, men jag vet, att de snyggaste killarna kan vara såna jävla puckon för dom tror du är bäst, snyggast och vackrast och behandlar omgivningen dåligt, speciellt tjejer. Sen finns det ju dösnygga killar som är helt underbara, killar som inte är fula men inte snygga likom neutrala som är världens bästa, och vissa av dom kan vara idioter. Jag skulle vilja ha en snygg kille ja, men jag är en rätt så svartsjuk person och tänk då om alla tjejer hade skrivit till honom och så. Insidan är viktigast, men utsidan ger första intrycket. Jag skiter i om jag har en dö snygg, snygg eller en neutral kille. Men visst vill man ha en liten godisbit som man kan vara stolt över, men som har en härlig personlighet! Bara han är snäll och omtänksam.
.
Hur många seriösa förhållanden har du haft?
Svar: Jag har haft ett med Mathias, och där måste jag tillägga att kärlek är det bästa som finns. Er första RIKTIGA kärlek kommer alltid vara den bästa
.
Har du någonsin gått på någon sport? Vilken?
Svar: Jag har aldrig fått kläm på sport direkt. Men jag har gått på gymnastik, prövat på fotboll och gått på simning. Jag har aldrig klarat pressen som man har på sig, men såklart har jag förstorat upp allting. Jag har/hade så dåligt självförtroende och det gick verkligen ut över allting. Jag jämförde mig bara med andra och såg ner på mig själv. Jag var väldigt blyg också så jag vågade inte riktigt alltid. Jag tränar själv för att hålla mitt eget tempo och så, men jag ångrar att jag inte börja på fotboll faktiskt.
.
Vad är det roligaste du vet att göra?
Svar: Shoppa. Shoppa är det mest roligaste som finns. Då pengarna ligger i börsen, man kan gå och handla något till sig själv och liksom känna hur lycklig man blir. Eller göra något sådär riktigt roligt med sina kompisar, så man skrattar ihjäl sig och bara är allmänt lycklig. Det finns mycket som är roligt att göra tycker jag !

Kommentarer

kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

e-postadress: (bara jag som ser!)

URL/Bloggadress:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0